Bir Özcan Deniz dizisinde olmazsa olmazı 7 karakter

özcan deniz dizileri
özcan deniz dizileri

Eğer başrolünde Özcan Deniz'in olduğu bir dizi izliyorsanız; muhakkak bu karakterler ile karşılaşırsınız.

Özcan Deniz; şarkıcı, müzisyen, oyuncu, yönetmen ve senarist. 10 parmağında 10 marifet dediğimiz isimlerden. Ama bir gerçek var ki bu durum onun oyunculuk kariyerini oldukça etkiliyor.

Sinemada farklı tarzlar denese de, dizilerinde hep aynı hikayeyi bizlere sunmaya devam ediyor.

İşte bu yüzden: Eğer başrolünde Özcan Deniz'in olduğu bir dizi izliyorsanız; muhakkak bu karakterler ile karşılaşırsınız.

Bir adet takım elbiseli jön

                                    
                                    Ailenin Amerikalarda okumuş, görmüş geçirmiş, annesinin diğer oğullarından her zaman ayrı bir yerde tuttuğu biricik oğludur. Holdingin başında elbette o olacaktır.
Bir adet takım elbiseli jön Ailenin Amerikalarda okumuş, görmüş geçirmiş, annesinin diğer oğullarından her zaman ayrı bir yerde tuttuğu biricik oğludur. Holdingin başında elbette o olacaktır.
Evin bel kemiği anne

                                    
                                    Evdeki herkesi hakimiyeti altına alan, gelinini istemeyip üzen sonra da en değerlisi yapan kayın valide modelidir.  Ah! O vurgulu tonlamalar ve konuşmalar.
Evin bel kemiği anne Evdeki herkesi hakimiyeti altına alan, gelinini istemeyip üzen sonra da en değerlisi yapan kayın valide modelidir. Ah! O vurgulu tonlamalar ve konuşmalar.
Masal kitaplarından fırlamışcasına saf esas kız

                                    
                                    Gözü ne paradadır ne pul da. Zaten kendisi de fakir ya da orta halli bir aileden gelir. Ama akıllıdır da, aileye girip o havalı soyadı aldı mı tamam; eşini elinde tutmak için kayın validesiyle bile mücadele eder.
Masal kitaplarından fırlamışcasına saf esas kız Gözü ne paradadır ne pul da. Zaten kendisi de fakir ya da orta halli bir aileden gelir. Ama akıllıdır da, aileye girip o havalı soyadı aldı mı tamam; eşini elinde tutmak için kayın validesiyle bile mücadele eder.
İkinci plan da kalmış ve ezilmiş erkek kardeş

                                    
                                    Ben de Nişantaşı çocuğuyum, ben de üniversite okudum diye isyan eden Burhan Altıntop gibi isyan etse kimse yadırgamaz. O kadar ezilen ve hor görülen, bu yüzden de hep biricik kardeş Özcan Deniz ile çatışma halinde olunur.
İkinci plan da kalmış ve ezilmiş erkek kardeş Ben de Nişantaşı çocuğuyum, ben de üniversite okudum diye isyan eden Burhan Altıntop gibi isyan etse kimse yadırgamaz. O kadar ezilen ve hor görülen, bu yüzden de hep biricik kardeş Özcan Deniz ile çatışma halinde olunur.
Fettan elticik

                                    
                                    Kyaınvalidenin sağ kolu, iyi gibi gözüküp her şeyden haberi olan gelindir. Eşini yönetmeyi çok sever ama hiçbir zaman ondan memnun kalmaz.
Fettan elticik Kyaınvalidenin sağ kolu, iyi gibi gözüküp her şeyden haberi olan gelindir. Eşini yönetmeyi çok sever ama hiçbir zaman ondan memnun kalmaz.
Bir yerlerde hep olan geçmişten gelen eski esas kız

                                    
                                    Muhakkak bu mutlu birlikteliğe gölge düşürecek, yaptığı kötülükleriyle kayın valideye bile pes ettirecektir. Amaç gelin olmak ise, gerisi teferruattır.
Bir yerlerde hep olan geçmişten gelen eski esas kız Muhakkak bu mutlu birlikteliğe gölge düşürecek, yaptığı kötülükleriyle kayın valideye bile pes ettirecektir. Amaç gelin olmak ise, gerisi teferruattır.
Ailenin genç asi delikanlısı

                                    
                                    Belki yeğen, belki hizmetkarın oğlu ya da en küçük kardeş. Gençtir, asidir, müzisyendir ama Özcan Deniz abisinin biricik göz bebeğidir.
Ailenin genç asi delikanlısı Belki yeğen, belki hizmetkarın oğlu ya da en küçük kardeş. Gençtir, asidir, müzisyendir ama Özcan Deniz abisinin biricik göz bebeğidir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >