Bir üyesini kaybettikten sonra eski tadını kaybeden müzik grupları

Müzik grupları
Müzik grupları

Hiçbir müzik grubu kariyerine dağılmak amacıyla başlamaz fakat kader bu ya; ya ego savaşları ya da kişisel sebepler bu duruma bir zaman sonra yol açar.

Bazı müzik grupları istemeseler de ayrılık denen o kaçınılması zor olayı yaşar. Yollarına devam etseler de bazı müzik grupları eski tatlarını büyük oranda kaybeder. Bunun örnekleri dünyada olduğu kadar Türkiye'de de oldukça fazla. İşte en çok ön plana çıkanrıyla 5 örnek...
maNga

                                    2012 yılında grubun dj'i Efe'yi kaybeden grup bundan etkilenmedi. Çünkü ortada ego vb. bir sorun yoktu tam aksine kişisel kariyer tercihi ön plandaydı. Ama yine de bu durum şarkılarındaki eski tadı büyük oranda değiştirmedi değil.
maNga 2012 yılında grubun dj'i Efe'yi kaybeden grup bundan etkilenmedi. Çünkü ortada ego vb. bir sorun yoktu tam aksine kişisel kariyer tercihi ön plandaydı. Ama yine de bu durum şarkılarındaki eski tadı büyük oranda değiştirmedi değil.
Hepsi

                                    4 yakın arkadaştan oluşan grup, piyasadaki tek kadın müzik grubu olmalarıyla da dikkat çekiyordu ancak tam 4 sene sonra en güçlü seslerini grup arasında çıkan kişisel anlaşmazlıklar sebebiyle kaybettiler. Gülçin ile olan dostluklarını bitiren kızlar yollarına 3 kişi olarak devam etme kararı aldılar her ne kadar başarılı işlere imza atsalar da şarkılar da Gülçin'in eksikliği hep fark edildi.
Hepsi 4 yakın arkadaştan oluşan grup, piyasadaki tek kadın müzik grubu olmalarıyla da dikkat çekiyordu ancak tam 4 sene sonra en güçlü seslerini grup arasında çıkan kişisel anlaşmazlıklar sebebiyle kaybettiler. Gülçin ile olan dostluklarını bitiren kızlar yollarına 3 kişi olarak devam etme kararı aldılar her ne kadar başarılı işlere imza atsalar da şarkılar da Gülçin'in eksikliği hep fark edildi.
Yüksek Sadakat 

                                    Sanırız ismiyle çelişen tek müzik grubu'dur Yüksek Sadakat. Müzik piyasasında yer aldıkları dönemden bu yana tam 3 kez solist değiştiren grup müzik yaşantısına devam ediyor.
Yüksek Sadakat Sanırız ismiyle çelişen tek müzik grubu'dur Yüksek Sadakat. Müzik piyasasında yer aldıkları dönemden bu yana tam 3 kez solist değiştiren grup müzik yaşantısına devam ediyor.
İzel - Çelik - Ercan

                                    90'lı yıllara damga vuran dönemin en başarılı ekiplerinden olmuştu. Ne var ki bireysel çalışma yapma isteği ağır basmış ve Çelik gruptan ayrılmıştı. Sonrasında İzel ve Ercan olarak devam eden grup aynı tadı bulamayınca tamamıyla dağıldı.
İzel - Çelik - Ercan 90'lı yıllara damga vuran dönemin en başarılı ekiplerinden olmuştu. Ne var ki bireysel çalışma yapma isteği ağır basmış ve Çelik gruptan ayrılmıştı. Sonrasında İzel ve Ercan olarak devam eden grup aynı tadı bulamayınca tamamıyla dağıldı.
Model 

                                    Müziğe başladıklarından bu yana hep bir üyesini kaybeden grup, arka planda değişiklikler yaşasa da temelde 3 üyesini sağlam tutuyordu. Ta ki bu yıla kadar; grubun solisti Fatma Turgut gruptan ani bir kararla ayrıldı ve solo kariyere yöneldi. Bu durum grup dağıldı söylentilerini çıkarsa da grup üyeleri dağılmadıklarını ama ne yapacaklarını da bilmediklerini ifade eden bir paylaşımda bulundu.
Model Müziğe başladıklarından bu yana hep bir üyesini kaybeden grup, arka planda değişiklikler yaşasa da temelde 3 üyesini sağlam tutuyordu. Ta ki bu yıla kadar; grubun solisti Fatma Turgut gruptan ani bir kararla ayrıldı ve solo kariyere yöneldi. Bu durum grup dağıldı söylentilerini çıkarsa da grup üyeleri dağılmadıklarını ama ne yapacaklarını da bilmediklerini ifade eden bir paylaşımda bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >