Bir zamanların efsane ismiydi, işte son hali!

Arda
Arda

Bir zamanların efsane ismi, son haliyle hayranlarını kahretmişti! Yeniden toparlanmaya çalışma çabası sevenlerinin yüreğine su serpti

Bir süre önce psikolojik hastalığı nedeniyle tedavi gören bir zamanların efsane ismi Arda Kural, rol aldığı 'Çapraz' dizisi ile eski günlerine dönüş sinyali verdi.

Bir zamanların efsane ismiydi!
Bir zamanların efsane isimleri arasında gösterilen Arda Kural, yıllar sonra ortaya çıktığı haliyle hayranlarını kahretmişti.
Bir zamanların efsane ismiydi! Bir zamanların efsane isimleri arasında gösterilen Arda Kural, yıllar sonra ortaya çıktığı haliyle hayranlarını kahretmişti.
Tanımakta zorlandılar!
Bakımsız, sefil ve kilo almış halini gören hayranları Arda'yı tanımakta dahi zorlanmıştı. Psikolojik sorunları nedeniyle tedavi görmeye başlayan Kural, son haliyle hayranlarının yüreğine su serpti.
Tanımakta zorlandılar! Bakımsız, sefil ve kilo almış halini gören hayranları Arda'yı tanımakta dahi zorlanmıştı. Psikolojik sorunları nedeniyle tedavi görmeye başlayan Kural, son haliyle hayranlarının yüreğine su serpti.
Sonunda toparlanmaya başladı!
Yeni projesi ve tedavi sonrası toparlanmaya başlayan Kural, hayranlarını sevindirdi. Senaryosunu Arda Kural'ın yazdığı, yönetmenliğini Tolga Öztürk'ün yaptığı internet polisiye dizisi 'Çapraz'ın çekimleri Diyarbakır'da devam ediyor.
Sonunda toparlanmaya başladı! Yeni projesi ve tedavi sonrası toparlanmaya başlayan Kural, hayranlarını sevindirdi. Senaryosunu Arda Kural'ın yazdığı, yönetmenliğini Tolga Öztürk'ün yaptığı internet polisiye dizisi 'Çapraz'ın çekimleri Diyarbakır'da devam ediyor.
Hayranlarını sevindiren haber!
Arda Kural, Cihad Yüce ve Velat Araz'ın da rol aldığı 'Çapraz' dizisinin çekimleri dışında Diyarbakır'ın tarihi ve turistik yerlerini geziyor.Eski günlerine dönmeye başlayan Kural, hayranlarının yüreğine su serpti.
Hayranlarını sevindiren haber! Arda Kural, Cihad Yüce ve Velat Araz'ın da rol aldığı 'Çapraz' dizisinin çekimleri dışında Diyarbakır'ın tarihi ve turistik yerlerini geziyor.Eski günlerine dönmeye başlayan Kural, hayranlarının yüreğine su serpti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >