Bir zamanların efsane spikerinin son hali görenleri şoke ediyor!

Spiker
Spiker

1990 yılların unutulmaz spikeri Hamit Özsaraç'ın yıllar içerisindeki değişimi, görenleri şaşırttı.

1990`lı yıllarda Show TV`de hafta sonu ana haber bültenlerini sunan Hamit Özsaraç`ın son hali, görenleri şaşırttı. 62 yaşındaki Özsaraç, Show TV'de spikerlik yaptıktan sonra, 1990`da Gülgün Feyman ile birlikte Star TV`ye geçti.

Hamit Özsaraç, şimdilerde Başkent İletişim Akademisi`nde seslendirme sanatçısı olarak mesleğine devam ediyor.

Hamit Özsaraç kimdir?
1956 doğumlu olan Hamit Özsaraç, 1980 yılında TRT’de spikerlik yapmış, 1990 yılında Gülgün Feyman ile birlikte Star TV’ye geçmişti. 1995 yılında Star TV’den ayrılarak Show TV’ye geçen Özsaraç, yaz dönemi hafta sonu haberlerini sundu. 2000 yılında hem Skytürk’te hafta içi haberlerini sunan başarılı spiker, aynı anda kendi kanalı Show TV’de hafta sonu haberlerini de sundu. Özsaraç, 2007 yılında Ali Kırca gelince Show TV’den ayrıldı ve 3 yıl işsiz kaldı. Özsaraç günümüzde ise seslendirme sanatçısı olarak devam etmektedir.
Hamit Özsaraç kimdir? 1956 doğumlu olan Hamit Özsaraç, 1980 yılında TRT’de spikerlik yapmış, 1990 yılında Gülgün Feyman ile birlikte Star TV’ye geçmişti. 1995 yılında Star TV’den ayrılarak Show TV’ye geçen Özsaraç, yaz dönemi hafta sonu haberlerini sundu. 2000 yılında hem Skytürk’te hafta içi haberlerini sunan başarılı spiker, aynı anda kendi kanalı Show TV’de hafta sonu haberlerini de sundu. Özsaraç, 2007 yılında Ali Kırca gelince Show TV’den ayrıldı ve 3 yıl işsiz kaldı. Özsaraç günümüzde ise seslendirme sanatçısı olarak devam etmektedir.
İşte son hali!
Bir zamanların efsane spikeri Hamit Özsaraç, şimdilerde Başkent İletişim Akademisi`nde seslendirme sanatçısı olarak mesleğine devam ediyor. Özsaraç'ın son halini göreler, başarılı spikeri tanımakta zorlanıyor.
İşte son hali! Bir zamanların efsane spikeri Hamit Özsaraç, şimdilerde Başkent İletişim Akademisi`nde seslendirme sanatçısı olarak mesleğine devam ediyor. Özsaraç'ın son halini göreler, başarılı spikeri tanımakta zorlanıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >