Bir zamanların en konuşulan ismiydi! Şimdi pastahane işletiyor

banu alkan
banu alkan

Bir dönem Banu Alkan ile adını tüm Türkiye'ye duyuran Murat Taşdemir, şimdilerde Antalya'da pastahane işletiyor.

Murat Taşdemir... Yıllar önce Türkiye'nin göz önündeki ünlülerinden biri ile herkese adını duyurdu.

Görmek için pastahaneye gidiyorlar

Ama sonra köprülerin altından çok sular aktı. O artık Antalya'da bir pastahane işletiyor. Yine de eskiden tanıyanlar bazen sırf onu görebilmek için o pastahaneye gidiyor.

Magazin manşetlerinin en ünlü ismiydi

İlişkileri de, kavgaları da gazetelere manşet olmuştu. Günlerce yazıldı, çizildi. '90'lı yılların favori ikilisi sürpriz bir kararla yollarını ayırdı.

Ayrılık sonrası Banu Alkan, sahne hayatına devam etti. Murat Taşdemir ise deyimi yerindeyse ortadan kayboldu. Banu Alkan'ı yine görüyoruz ekranlarda fakat Murat Taşdemir şimdilerde neler yapıyor dersiniz.

Magazin aleminin en büyük aşklarından birinin baş kahramanı olan Murat Taşdemir, 1969 doğumlu. Kendisinden 11 yaş büyük olan Banu Alkan ile ilişkisi onu ekranın en tanınan yüzlerinden biri haline getirdi. Canlı yayında yaşanan kavganın ardından bitti.

Murat Taşdemir, ayrılık sonrası kendine yeni bir hayat kurdu. 2005 yılında turizmci Arzu Altay ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. Murat Taşdemir'in 'evlilik' haberi de gündemi uzun süre meşgul etti. Çiftin bu evlilikten bir de kızları dünyaya geldi.

Eşiyle memleketi Antalya'ya taşınan Murat Taşdemir, ağabeyi ile birlikte küçük bir işletme açtı: Taze Sıcak Unlu Mamülleri... Murat Taşdemir şimdilerde ise vaktinin tamamını burada geçiriyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >