Bir zeka küpüyken sabır taşı olma fikrine tahammülünüz var mı?

NASA'dan gelen burç değişim haberi, burçlarıyla can ciğer olanları dehşete düşürdü.

NASA'nın Dünya'nın yörüngesel salınımının değişmesiyle burç tarihlerinin de değiştiği iddiası, çok sayıda tartışmaya neden oldu. Birçok astrolog, bu duruma karşı çıkıp böyle bir şeyin mümkün olamayacağını söyledi. Halk arasında da çok sayıda tartışmaya neden olan bu iddia, doğum tarihlerini sevip burçlarını sahiplenen insanlar tarafından da kabul edilmedi. Sosyal medya kullanıcıları da internet üzerinden konu ile ilgili ayaklanma çıkarıp espirili paylaşımlarla iddiayı tiye aldılar. Buyurun size yeni takvim!


Burçlar değişti açıklaması
ABD Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA), Dünya'nın yörüngesinin değiştiğini açıkladı. Bunun üzerine 12 burcun tarihlerinin güncellendiği tartışması yeniden alevlendi.
Burçlar değişti açıklaması ABD Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA), Dünya'nın yörüngesinin değiştiğini açıkladı. Bunun üzerine 12 burcun tarihlerinin güncellendiği tartışması yeniden alevlendi.
Astrologlar karşı geldi
NASA tarafından söylendiği iddia edilen burç değişimine, astrologlar da karşı geldi.
Astrologlar karşı geldi NASA tarafından söylendiği iddia edilen burç değişimine, astrologlar da karşı geldi.
Aslanlar yengeç oldu!
NASA'nın web sitesinde yapılan yörünge değişimi açıklamasından yola çıkılarak burçlar ilk kez Babiller tarafından kullanılmaya başlandığında, 23 Temmuz-22 Ağustos arasında doğanların Aslan burcu olduğu, ancak bu tarih aralığının artık Yengeç Burcu'na ait olduğu öne sürülmüştü.


Kaynak: NTV.com
Aslanlar yengeç oldu! NASA'nın web sitesinde yapılan yörünge değişimi açıklamasından yola çıkılarak burçlar ilk kez Babiller tarafından kullanılmaya başlandığında, 23 Temmuz-22 Ağustos arasında doğanların Aslan burcu olduğu, ancak bu tarih aralığının artık Yengeç Burcu'na ait olduğu öne sürülmüştü. Kaynak: NTV.com
Yeni bir burç daha eklendi
NASA iddiasına göre, 29 Kasım-17 Aralık tarihleri için "yılan burcu" da eklendi.
Yeni bir burç daha eklendi NASA iddiasına göre, 29 Kasım-17 Aralık tarihleri için "yılan burcu" da eklendi.
Eylül burcu "Başak"
Başak Burcu [ 23 Ağustos - 22 Eylül ]
Bu ayın burcu Başak'ın özellikleri: 
 Yönetici Yıldızınız: Merkür (Zeka, dil ve canlılık temsilcisi)
 Grubunuz: Toprak, negatif
 Burcunuzun cinsiyeti: Dişi
 Üstün yeteneğiniz: Disiplinli ve metodlu bir hayat
 Özelliğiniz: Dikkatli ve herşeyle ilgili olmak
 Emeliniz: Toplum içinde beğenilmek
 Amacınız: Başarı yolunda daima yükselmek
 Anahtar Sözcüğünüz: İnceleyicilik
 Yenmeniz gereken huyunuz: Çekingenlik ve cesaretsizlik
Eylül burcu "Başak" Başak Burcu [ 23 Ağustos - 22 Eylül ] Bu ayın burcu Başak'ın özellikleri: Yönetici Yıldızınız: Merkür (Zeka, dil ve canlılık temsilcisi) Grubunuz: Toprak, negatif Burcunuzun cinsiyeti: Dişi Üstün yeteneğiniz: Disiplinli ve metodlu bir hayat Özelliğiniz: Dikkatli ve herşeyle ilgili olmak Emeliniz: Toplum içinde beğenilmek Amacınız: Başarı yolunda daima yükselmek Anahtar Sözcüğünüz: İnceleyicilik Yenmeniz gereken huyunuz: Çekingenlik ve cesaretsizlik
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >