Birbirinden ilginç 10 koltuk

İlginç tasarımlarıyla dikkat çeken kanepeler, şık göründükleri kadar rahat olabilir mi?



Yorucu bir günün ardından birçok insanın en büyük arzusudur, eve gider gitmez güzel bir yemek yedikten sonra dinlenebilmek. Kaliteli bir dinlenme içinse rahat bir kanepe ya da yatak şart… Peki sizler klasik kanepelerde mi yoksa sıra dışı bir koltukta mı dinlenmek istersiniz?

Miskin koltuğu!
Eve geldiniz iyi bir yemek yediniz ve uzanırken de internette vakit geçirmek istediniz. O zaman bu ilginç tasarım tam da sizin için üretilmiş.
Miskin koltuğu! Eve geldiniz iyi bir yemek yediniz ve uzanırken de internette vakit geçirmek istediniz. O zaman bu ilginç tasarım tam da sizin için üretilmiş.
Kitap okutan koltuk
Birçok kitapsever yaşam alanlarını sayısız kitapla doldurur. Kitapseverler için güzel bir kahve ve kitaba eşlik edebilecek en iyi ortam ise rahat bir kanepe… Mini bir kitaplığın içinde kitap okumak ise son derece eğlenceli olsa gerek.
Kitap okutan koltuk Birçok kitapsever yaşam alanlarını sayısız kitapla doldurur. Kitapseverler için güzel bir kahve ve kitaba eşlik edebilecek en iyi ortam ise rahat bir kanepe… Mini bir kitaplığın içinde kitap okumak ise son derece eğlenceli olsa gerek.
ABD’de çok tercih ediliyor
Bu koltuk ise volkanik bir oluşumun üzerinde dinleniyor gibi hissetmenizi sağlayabilir. Özellikle bu tasarımın, ABD'de birçok şirkette tercih edildiği biliniyor.
ABD’de çok tercih ediliyor Bu koltuk ise volkanik bir oluşumun üzerinde dinleniyor gibi hissetmenizi sağlayabilir. Özellikle bu tasarımın, ABD'de birçok şirkette tercih edildiği biliniyor.
Havada asılı mı kalıyorlar?
Uzaktan bakıldığında havada oturuyormuşsunuz gibi görünen koltuğun, boş kısımlarını isterseniz kitapla isterseniz de farklı objelerle süsleyip, kendi tasarımınıza imza atabilirsiniz.
Havada asılı mı kalıyorlar? Uzaktan bakıldığında havada oturuyormuşsunuz gibi görünen koltuğun, boş kısımlarını isterseniz kitapla isterseniz de farklı objelerle süsleyip, kendi tasarımınıza imza atabilirsiniz.
Hayvan figürlü koltuklar
Denizaslanı, fil, köpek, geyik, aslan gibi bazı hayvanların figürlerinden tasarlanan koltuklar ise son yıllarda ABD ve İngiltere'de çok moda. Ancak bu tarz ürünlere bazı hayvanseverler tepki gösteriyor.
Hayvan figürlü koltuklar Denizaslanı, fil, köpek, geyik, aslan gibi bazı hayvanların figürlerinden tasarlanan koltuklar ise son yıllarda ABD ve İngiltere'de çok moda. Ancak bu tarz ürünlere bazı hayvanseverler tepki gösteriyor.
Eski lastiklerden koltuk
Bu tasarımı satın almak için aslında birçok para harcanmasına gerek yok. Eski lastiklerden buna benzer bir tasarım yapabilirsiniz.
Eski lastiklerden koltuk Bu tasarımı satın almak için aslında birçok para harcanmasına gerek yok. Eski lastiklerden buna benzer bir tasarım yapabilirsiniz.
Plak şeklinde koltuk
Eski bir plağı hatırlatan bu koltuk daha çok güzellik salonlarında tercih ediliyor.
Plak şeklinde koltuk Eski bir plağı hatırlatan bu koltuk daha çok güzellik salonlarında tercih ediliyor.
Onlar kitap sayfası mı?
Ahşaptan yapılan bu tasarım ise çalışma odaları için ideal bir ürün. Arkadan bakıldığında kitap yaprakları gibi görünen koltuk, kitap okurken dinlenmek isteyenler için ideal.
Onlar kitap sayfası mı? Ahşaptan yapılan bu tasarım ise çalışma odaları için ideal bir ürün. Arkadan bakıldığında kitap yaprakları gibi görünen koltuk, kitap okurken dinlenmek isteyenler için ideal.
Bu sandalye ayakta nasıl duruyor?
Bu ilginç sandalyeye bakıldığında hepimizin aklına aynı soru geliyor sanırım. 'Bu sandalye ayakta nasıl duruyor?' Fizik kurallarına aykırı görünen bu sandalyenin ayakta durmasını sağlayan aparatlar bağlı bulunduğu halının altında yer alıyor. O nedenle bu ilginç tasarımın üzerine rahatlıkla oturabilirsiniz.
Bu sandalye ayakta nasıl duruyor? Bu ilginç sandalyeye bakıldığında hepimizin aklına aynı soru geliyor sanırım. 'Bu sandalye ayakta nasıl duruyor?' Fizik kurallarına aykırı görünen bu sandalyenin ayakta durmasını sağlayan aparatlar bağlı bulunduğu halının altında yer alıyor. O nedenle bu ilginç tasarımın üzerine rahatlıkla oturabilirsiniz.
Dağ evleri için 
Kütüğün oyulması sonucu yapılan bu sandalye ise dağ evlerinde ve ya mutfaklarda ayrı bir hava oluşturmak için tercih edilebilir.
Dağ evleri için Kütüğün oyulması sonucu yapılan bu sandalye ise dağ evlerinde ve ya mutfaklarda ayrı bir hava oluşturmak için tercih edilebilir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >