Birini diğerinden ayrı düşünemiyoruz! Birden fazla projede bir arada rol alan isimler

İkili oyuncular

Bir röportaj yapıp kaç projede birlikte rol aldınız diye sorsak hatırlarlar mı acaba? Artık onları birbirlerinden ayrı düşünmek neredeyse mümkün değil.

Bir röportaj yapıp kaç projede birlikte rol aldınız diye sorsak hatırlarlar mı acaba? sorusunu yönelterek başlıyoruz içeriğimize. Yanıtını gecikmeden veriyoruz: Eminiz ki hayır. Tiyatro, sinema, televizyon derken hep bir arada olan isimler artık birbirlerinden ayrı dahi düşünülemiyorlar.

Bu içeriğimiz içerisinde sizlere birden fazla projede bir arada rol alan isimleri derledik.

Barış Falay - Mine Tugay / 3 proje
Aliye'yle başlayan partnerlikleri, Medcezir'le zirveye ulaşmıştı. Onları Medcezir'den görüp sevenler, Paramparça'da da bir arada bulunca mutluluklarını gizleyememişlerdi doğrusu. Dördüncü projeleri sabırsızlıkla bekleniyor.
Barış Falay - Mine Tugay / 3 proje Aliye'yle başlayan partnerlikleri, Medcezir'le zirveye ulaşmıştı. Onları Medcezir'den görüp sevenler, Paramparça'da da bir arada bulunca mutluluklarını gizleyememişlerdi doğrusu. Dördüncü projeleri sabırsızlıkla bekleniyor.
Tekin Akmansoy - Leman Çidamlı / 4 Proje
Tekin Akmansoy ve Leman Çidamlı'yı eş olarak bilenler el kaldırsın. Bu içeriği okuyan herkesin ellerini görüyoruz. Asıl gerçeği bizden duyun; onlar sadece birbirleriyle uyumlu birer partner.
Tekin Akmansoy - Leman Çidamlı / 4 Proje Tekin Akmansoy ve Leman Çidamlı'yı eş olarak bilenler el kaldırsın. Bu içeriği okuyan herkesin ellerini görüyoruz. Asıl gerçeği bizden duyun; onlar sadece birbirleriyle uyumlu birer partner.
Ahmet Kural - Murat Cemcir / 12 proje

                                    Onları söylemeye gerek var mı bilmiyoruz! Tam 12 projede birlikte rol almak büyük bir başarı doğrusu. Yeni Zeki - Metin demek de bu yüzden yanlış olmayacaktır.
Ahmet Kural - Murat Cemcir / 12 proje Onları söylemeye gerek var mı bilmiyoruz! Tam 12 projede birlikte rol almak büyük bir başarı doğrusu. Yeni Zeki - Metin demek de bu yüzden yanlış olmayacaktır.
Ayşen Gruda - Kemal Sunal / 14 Proje

                                    Her ikisi de komedinin altın isimleri. Onları çift olarak bile birbirlerine o kadar çok yakıştırıyorduk ki; birlikte tam 14 filmde rol almak da büyük bir başarı. Sunal'ı rahmet ve özlem ile anıyoruz.
Ayşen Gruda - Kemal Sunal / 14 Proje Her ikisi de komedinin altın isimleri. Onları çift olarak bile birbirlerine o kadar çok yakıştırıyorduk ki; birlikte tam 14 filmde rol almak da büyük bir başarı. Sunal'ı rahmet ve özlem ile anıyoruz.
Halit Akçatepe - Kemal Sunal / 16 Proje
Can dostlar, güzel arkadaşlar... Gülen yüzleriyle bizlere hep umut oldular. Tam 16 projede birbirlerinin kardeşi de oldular, dostu da, düşmanı da. Özel hayatlarında da farklı değillerdi. İkisini de rahmetle anıyoruz.
Halit Akçatepe - Kemal Sunal / 16 Proje Can dostlar, güzel arkadaşlar... Gülen yüzleriyle bizlere hep umut oldular. Tam 16 projede birbirlerinin kardeşi de oldular, dostu da, düşmanı da. Özel hayatlarında da farklı değillerdi. İkisini de rahmetle anıyoruz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >