"Biz yarım kaldık" Nişanlısından saldırıda ölen Sezgin Seymen'e duygu dolu mesaj

İstanbul'da Reina'ya düzenlenen saldırı sonucu, Trabzonlu Mustafa Sezgin Seymen hayatını kaybetti. Nişanlısıyla birlikte gittiği gece kulübünde hain kurşunların hedefi olan Seymen'in saldırıdan yaralı kurtulan nişanlısı Sezen Arseven'in yazdığı mesaj, okuyanları ağlattı.

Yılbaşı gecesi İstanbul'da ünlü bir gece kulübünde gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenlerden Mustafa Sezgin Seymen'in cenazesi, akşam saatlerinde uçakla Trabzon'a getirildi. Seymen'in cenazesini havaalanında ailesi ve yakınları karşıladı. Cenazenin araca konulması sırasında büyük acı yaşayan akrabalarından bazıları fenelaştı. Seymen'in cenazesi buradan, yarın toprağa verileceği Sürmene ilçesine götürüldü.
7 aylık nişanlıydı
Mustafa Sezgin Seymen ve Sezen Arseven geçtiğimiz Mayıs ayında nişanlandı.
7 aylık nişanlıydı Mustafa Sezgin Seymen ve Sezen Arseven geçtiğimiz Mayıs ayında nişanlandı.
Nişanlısı da saldırıda yaralandı
Yılbaşında eğlenmek için gece kulübüne giden Seymen'in nişanlısı da saldırıda yaralandı.
Nişanlısı da saldırıda yaralandı Yılbaşında eğlenmek için gece kulübüne giden Seymen'in nişanlısı da saldırıda yaralandı.
Ailenin ikinci terör acısı!
Seymen ailesini ikinci defa terör acısı vurdu. 1995 yılında Bingöl'ün Genç ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Komando Asteğmen Ali İhsan Seymen'in (23) Mustafa Sezgin Seymen ile akraba oldukları öğrenildi.
Ailenin ikinci terör acısı! Seymen ailesini ikinci defa terör acısı vurdu. 1995 yılında Bingöl'ün Genç ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Komando Asteğmen Ali İhsan Seymen'in (23) Mustafa Sezgin Seymen ile akraba oldukları öğrenildi.
"Biz yarım kaldık"
Yaklaşık 2 yıldır Ordu'da sigortacılık yaptığı ve kısa süre önce Sezen Arseven ile nişanlandığı belirtilen Seymen'in, yılbaşı gecesi eğlenmek için nişanlısı ile birlikte Reina'ya gittiği öğrenildi. Saldırıda nişanlısını kaybeden Sezen Arsevein'in sosyal medyada yayınladığı mesaj, okuyanları duygulandırdı. Nişanlısı ile birlikte çektirdiği fotoğrafını sayfasına koyan Arseven mesajında da şu ifadelere yer verdi:
"Biz yarım kaldık" Yaklaşık 2 yıldır Ordu'da sigortacılık yaptığı ve kısa süre önce Sezen Arseven ile nişanlandığı belirtilen Seymen'in, yılbaşı gecesi eğlenmek için nişanlısı ile birlikte Reina'ya gittiği öğrenildi. Saldırıda nişanlısını kaybeden Sezen Arsevein'in sosyal medyada yayınladığı mesaj, okuyanları duygulandırdı. Nişanlısı ile birlikte çektirdiği fotoğrafını sayfasına koyan Arseven mesajında da şu ifadelere yer verdi:
"Beraber gittiğimiz yerden sensiz dönüyorum"
"Beraber gittiğimiz yerden sensiz dönüyorum. Bana en güzel bakanım
Beni en çok sevenim

Uykumda bile beni öpenim

Artık biz resimlerde kaldık

Beni hep görmek istediğin sürmede beklicem,

Biz yarım kaldık.. eşim, hayat arkadaşımı sevdiğimi aşkımı kaybettim."
"Beraber gittiğimiz yerden sensiz dönüyorum" "Beraber gittiğimiz yerden sensiz dönüyorum. Bana en güzel bakanım Beni en çok sevenim Uykumda bile beni öpenim Artık biz resimlerde kaldık Beni hep görmek istediğin sürmede beklicem, Biz yarım kaldık.. eşim, hayat arkadaşımı sevdiğimi aşkımı kaybettim."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >