Bizim Hikaye'nin ünlü oyuncusuna gözaltı kararı

​Bizim Hikaye'nin ünlü oyuncusuna gözaltı kararı
​Bizim Hikaye'nin ünlü oyuncusuna gözaltı kararı

Ünlü oyuncunun içinde olduğu arabadan 19 gram uyuşturucu madde çıktı.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gece saat 04.30 sıralarında yaptığı yol uygulaması sırasında içerisinde T.A ve ünlü oyuncu Yağız Can Konyalı'nın bulunduğu otomobili durdurdu.

Otomobil içerisinde bulunan Konyalı ve T.A., GBT'den kontrolünden geçirildi. Yapılan işlemler sırasında otomobilin içerisinde bir koku olduğunu fark eden polis memurları ünlü oyuncu ve arkadaşı T.A.'yı otomobilden indirdi.

Habertürk'ün haberine göre, otomobilde yapılan detaylı aramalar sırasında tütün ile karıştırılmış 19 gram uyuşturucu olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi. Polis karakoluna götürülerek ifadeleri alınan Konyalı ve arkadaşı serbest bırakıldı.

Yağız Can Konyalı hakkında
20 Eylül 1991 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Lise eğitimini Özel Evrim Lisesi'nde bitiren Yağız Can Konyalı, üniversite eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır.
Aslen Trabzonlu olan Yağız Can Konyalı, koyu bir Beşiktaş taraftadır.
Oyunculuk hayatına ilk olarak Öyle Bir Geçer Zaman Ki isimli diziyle adım atmış ve burada çok geniş bir kesimin ilgisini ve beğenisini kazanmıştır
Yağız Can Konyalı hakkında 20 Eylül 1991 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Lise eğitimini Özel Evrim Lisesi'nde bitiren Yağız Can Konyalı, üniversite eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. Aslen Trabzonlu olan Yağız Can Konyalı, koyu bir Beşiktaş taraftadır. Oyunculuk hayatına ilk olarak Öyle Bir Geçer Zaman Ki isimli diziyle adım atmış ve burada çok geniş bir kesimin ilgisini ve beğenisini kazanmıştır
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >