BluTV Behzat Ç'nin yerini doldurdu: Yeni dizi yolda

Nejat İşler'in ve BluTV arasındaki iş birliği yeni dizi ile devam ediyor.
Nejat İşler'in ve BluTV arasındaki iş birliği yeni dizi ile devam ediyor.

Uzun bir aradan sonra BluTV üzerinden yeniden yayınlanmaya başlayan Behzat Ç'nin macerası kısa sürdü. Sezon finali vererek dönemi kapatan dizinin devamı gelmedi ve platform ile bir sürü sıkıntı yaşandı. Anlaşılan o ki BluTV Behzat Ç.'nin yerini çabuk doldurdu. Behzat Ç. yerine geçecek yeni dizi projesi ise bugün netleşti. Dizinin bir diğer önemli karakteri Ercümen Çözer, Saygı isimli diziyle geri dönüyor.

Türk televizyonlarını başarısıyla alt üst eden Behzat Ç. dizisi 2013 yılında final bölümüyle ekranlara veda etmişti. 6 yıllık bir aranın ardından yeni bölümleriyle BluTV üzerinden yeniden seyircisiyle buluşan ve oldukça olumlu tepkiler alan dizinin macerası kısa sürdü.

4. sezonuyla BluTV ekranlarında yayınlanan dizi, yeni sezonu için yayıncı kuruluşla yaşadığı anlaşmazlıklardan dolayı sıkıntıya girdi.Ancak, BluTV dizi için alternatif buldu bile.

Behzat Ç. bitti, Ercüment Çözer geldi

Behzat Ç. dizisi tüm yaz gündemdeydi. Bitti mi? Ne zaman başlayacak? sorularıyla gündemi oldukça meşgul etti. Ve gerçekten de dizi bitti.

Çünkü Erdal Beşikçioğlu artık Behzat Ç.'ye hayat vermek istemiyordu. Beşikçioğlu'nun olmadığı bir Behzat Ç. hayal edemiyoruz biz. Bu yüzden dizi bitti ve yerine de Behzat’ın düşmanı ve bazen de onu en çok sarsan karakter olan Ercüment, Nejat İşler’in başrolde olduğu Saygı dizisi başlıyor. Nasıl olacak biz de merak ediyoruz.

BluTV'ye nasıl üye olunur?

Dijital yayın platformu BluTV'ye abone olmak için adınız, soyadınız ve e-posta adresinizle birlikte bir şifre belirlemeniz gerekiyor. Bu adımları takip ettikten sonraysa karşınıza ödeme planı çıkıyor. Ödeme yapacağınız kartın bilgilerini de girdikten sonra abonelik işlemleriniz tamamlanıyor. İlk hafta ücretsiz izleme imkanı sunan BluTV, aboneliğinş iptal etmek istemeniz durumunda hesabım sayfasına giderek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Nejat İşler’in başrolünde olduğu Saygı 'Bir Ercümen Çözer Dizisi' 8 bölüm şeklinde, 2020’de yayınlanacak.


Behzat Ç.'ye internet iyi gelmedi

BluTV 6 yıl sonra geri dönen Behzat Ç.'yi dördüncü sezonuyla yeniden yayınlandı. Geçen zaman dilimine rağmen dizi gündeme oturdu. Eski havasını veremedi belki de ama adından söz ettirmeyi başardı. 9 bölüm olarak yayınlanan hikayenin sonu çabuk geldi.

Bu arada hatırlatalım Bu süre zarfında BluTV, dizinin 45 dakikalık formatını 60 dakikaya çıkaracağını ve yeni sezon çekimlerinin de yakında başlayacağını duyurmuştu.

Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç.'yi özlemle beklediğini anlatmıştı

Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, seyircilerin uzun bir aradan sonra hikayede tekrar aradıklarını bulabileceklerine işaret ederek, "Yönetmek bir işin hangi açıdan, nasıl çekileceğini göstermek değil. Yönetmen demek bir durumu yönetmen demek. Serdar Ağabey bu dizide zor olan durumu çok iyi idare etti ve ortaya da hepimizin özlemle beklediği bir iş çıktı. Seyirci de bırakmadı işi" dedi.

Beşikçioğlu, diziye 6 yıl boyunca özlem duyduklarını dile getirerek, "Oynamayı, oynarken üretmeyi çok özlemişiz. Ustalıkları çok özlemişiz. Her bir oyuncu birbirine bu özlemle baktığı zaman ortaya çok enteresan bir iş çıkmış. Usta bu zor durumu çok iyi idare etmiş." değerlendirmesinde bulundu.

  • Ünlü oyuncu diziye dair bu açıklamayı yapmıştı. Bitti haberleri hayranlarını üzdü. Dizinin fanları yeni bir platform aramaya başladı ancak dizi tamamen bitti.

Bu arada BluTV üzerinden yayınlanan Sıfır Bir dizisinin içerisinde olduğu bir video yaptık. Onu da aşağıya bırakıyoruz. Diziyi izlemeden önce mutlaka göz atmalısınız.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >