Bodrum'da vahşet: Caretta caretta başından 3 kurşunla vurularak öldürüldü!

Caretta caretta
Caretta caretta

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya bulunan caretta caretta cinsi bir kaplumbağa Bodrum sahilinde başından üç kurşunla vurularak öldürülmüş halde bulundu.

Yapılan bu zulme, sosyal medyadan da büyük tepkiler yağdı.

Sahilde ölü bulundu!

                                    
                                    
                                    
                                    Bodrum'un Koyunbaba Koyu'nda bu sabah yürüyüşe çıkanlar, sahile vurmuş caretta caretta ölüsünü fark edip durumu Koyunbaba Mahallesi Muhtarı Yılmaz Çincik'e bildirdi.
Sahilde ölü bulundu! Bodrum'un Koyunbaba Koyu'nda bu sabah yürüyüşe çıkanlar, sahile vurmuş caretta caretta ölüsünü fark edip durumu Koyunbaba Mahallesi Muhtarı Yılmaz Çincik'e bildirdi.
Jandarmaya haber verildi

                                    
                                    
                                    
                                    Koya giden Çincik, 75 santimetre boyunda, 45 kilogram ağırlığındaki caretta caretta türü deniz kaplumbağasının başından 3 kurşunla vurularak öldürüldüğünü görünce, Gümüşlük Jandarma Karakol Komutanlığı ile Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Bodrum ekibine haber verdi.
Jandarmaya haber verildi Koya giden Çincik, 75 santimetre boyunda, 45 kilogram ağırlığındaki caretta caretta türü deniz kaplumbağasının başından 3 kurşunla vurularak öldürüldüğünü görünce, Gümüşlük Jandarma Karakol Komutanlığı ile Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Bodrum ekibine haber verdi.
"Bu bir vahşet"

                                    
                                    
                                    
                                    Jandarma, nesli tükenmekte olan türler arasında olan Caretta caretta'nın kurşunlanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatırken, AKUT Bodrum ekibi de Ortaca İlçesi, Dalyan Mahallesi'ndeki Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) ile irtibata geçti.Telef edilen deniz kaplumbağasının incelenmek üzere DEKAMER'e teslim edileceği bildirildi. Koyunbaba Mahallesi Muhtarı Yılmaz Çincik, "Bu bir vahşet. Bunu yapanlar insan olamaz. Sorumlularının bir an önce bulunup, hak ettikleri cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.
"Bu bir vahşet" Jandarma, nesli tükenmekte olan türler arasında olan Caretta caretta'nın kurşunlanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatırken, AKUT Bodrum ekibi de Ortaca İlçesi, Dalyan Mahallesi'ndeki Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) ile irtibata geçti.Telef edilen deniz kaplumbağasının incelenmek üzere DEKAMER'e teslim edileceği bildirildi. Koyunbaba Mahallesi Muhtarı Yılmaz Çincik, "Bu bir vahşet. Bunu yapanlar insan olamaz. Sorumlularının bir an önce bulunup, hak ettikleri cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >