Boğazından çıkanlar doktorları bile şaşırttı!

Guatr
Guatr

Guatr hastası kadının boğazından çıkan kitle herkesi şoke etti!

Guatr rahatsızlığı şikayetiyle Bitlis, Tatvan Devlet Hastanesi'ne başvuran 6 çocuk annesi Şaziye Kaplan'ın boğazından 650 gram kitle çıkarıldı. 38 yaşındaki Kaplan'ın, yapılan muayenelerin ardından ameliyat edilmesine karar verildi.

650 gram ağırlığında!

                                    Ameliyatı gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Abdül Rıdvan Kulu, tahlillerde hastanın guatrının normalden çok daha büyük olduğunun belirlediklerini dile getirerek, "Tetkikler sonucu ameliyata almaya karar verdik. Başarılı bir ameliyattan sonra yaklaşık 650 gram ağırlığında bir guatr dokusu çıkardık. Ameliyat sonrası hastamızın herhangi bir sıkıntısı yok. Gözetimimiz altında ve takibine devam ediyoruz" açıklamasında bulundu.
650 gram ağırlığında! Ameliyatı gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Abdül Rıdvan Kulu, tahlillerde hastanın guatrının normalden çok daha büyük olduğunun belirlediklerini dile getirerek, "Tetkikler sonucu ameliyata almaya karar verdik. Başarılı bir ameliyattan sonra yaklaşık 650 gram ağırlığında bir guatr dokusu çıkardık. Ameliyat sonrası hastamızın herhangi bir sıkıntısı yok. Gözetimimiz altında ve takibine devam ediyoruz" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >