Bomba iddia! Ünlülerin Nusret'e gitme nedeni bakın neymiş

Nusret
Nusret

Ünlü isimlerin Nusret'e akın etmesinin sebebi belli oldu!

Ünlü isimlerden sonra, son olarak David Beckham ve ailesini ağırlayan Nusret hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı.

New York'ta Nusr-et'in şubesini açan kasap Nusret Gökçe'nin eski İngiliz futbolcu David Beckham ve 3 çocuğunu ağırlaması, gündeme bomba gibi düştü.

1,5 milyon TL ödedi iddiası!
David Beckham ve ailesini ağırlayan Nusret'in Beckham'a reklamını yapsın diye Nusret 1,5 milyon TL ödediği iddia ediliyor.
1,5 milyon TL ödedi iddiası! David Beckham ve ailesini ağırlayan Nusret'in Beckham'a reklamını yapsın diye Nusret 1,5 milyon TL ödediği iddia ediliyor.
Kafaları karıştırdı!
Türkiye ve Dubai'nin ardından Miami ve New York'ta şube açan Nusret Gökçe, Amerika'daki yemek eleştirmenleri tarafından yerden yere vurulmuştu. Nusr-et için 'pahalı, etler lezzetsiz, hijyenik değil' diye yazılar yazılmasının ardından gelen bu iddia, kafaları karıştırdı.
Kafaları karıştırdı! Türkiye ve Dubai'nin ardından Miami ve New York'ta şube açan Nusret Gökçe, Amerika'daki yemek eleştirmenleri tarafından yerden yere vurulmuştu. Nusr-et için 'pahalı, etler lezzetsiz, hijyenik değil' diye yazılar yazılmasının ardından gelen bu iddia, kafaları karıştırdı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >