Borcu olanlar dikkat: Kredi kartı faizleri bu gece artıyor

Kredi kartı faiz oranları ne kadar oldu?
Kredi kartı faiz oranları ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın faiz oranlarını artırmasının ardından kredi kartı faiz oranları ve diğer kredi ürünlerinin faiz oranlarında da değişiklikler yaşandı. Bu değişiklikler, borçlu kullanıcıların finansal durumlarını etkileyebilir. İşte yeni kredi kartı, kredili mevduat hesabı ve nakit avans faiz oranları...

Merkez Bankası'nın faiz oranlarını artırmasının ardından kredi kartı faiz oranları ve diğer kredi ürünlerinin faiz oranlarında da değişiklikler yaşandı. Bu değişiklikler, kredi kartı borcu bulunan kullanıcıları yakından ilgilendiriyor.

Kredi kartı faiz oranları ne kadar oldu?

Kredi kartı faiz oranı yüzde 3,71'e yükseldi. Bu artış, kredi kartı kullanıcılarının alışverişlerinde ve nakit avans işlemlerinde daha fazla faiz ödemeleri anlamına gelmektedir. Bu durum, kredi kartı borcu olanlar için ödemelerini daha zor hale getirebilir. Borçlarını düzenli olarak ödeyemeyenler için ek mali yük doğurabilir.

Kredili mevduat hesabı ve nakit avans faiz oranları ne kadar?

Kredili mevduat hesapları ve nakit avans işlemleri için uygulanacak faiz oranı yüzde 4,47'ye yükseldi. Bu, kredili mevduat hesapları veya nakit avans kullananların daha yüksek faiz ödemeleri gerekeceği anlamına gelir.

Aylık gecikme faizi ne kadar oldu?

Aylık gecikme faizi yüzde 4,01'e yükseldi. Bu, kredi kartı ödemelerini geciktirenler için ek bir mali yük oluşturacaktır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >