Boşandıktan sonra duruşmadan ağlayarak çıktı

Gülben Ergen ve Erhan Çelik’in iki yıllık evliliği dün görülen duruşmayla resmen sona erdi. Hakim, anlaşmalı olarak ayrılan çifte boşanma konusunda kararlı olup olmadıklarını sordu. Çift boşanmak istediğini söyleyince dava sona erdi. Gülben Ergen'in duruşmadan ağlayarak çıktığı iddialar arasında yer alıyor.

İki yıllık evliliklerini dün sabah sonlandıran Gülben Ergen ve Erhan Çelik Küçükçekmece 2. Aile Mahkemesi'ne avukatlarıyla birlikte sabah erkenden geldi. Yarım saat süren duruşmada hakim taraflara boşanma konusunda ısrarlı olup olmadıklarını sorunca, çift kararlı olduklarını söyledi.
Ergen ile Çelik, boşanma konusunda anlaştıklarını ve herhangi bir maddi-manevi tazminat, nafaka ve mal rejimine dayalı alacak taleplerinin olmadığını bildirdi. Ergen “Boşanmak istiyorum” derken, Çelik de “Ben de boşanmak istiyorum” dedi. Hakim, tarafların anlaşmalı olarak boşanmalarına karar verdi.

'Sessizce bitirdik'
Vatan'ın haberine göre; Gülben Ergen, duruşmanın ardından “Karşılıklı oturup konuşmuş, ayrılmaya karar vermiştik. Duruşmaya ikimiz de gittik. Anlaşmalı olarak ve sessizce bitirdik. Bizim için güzel bitti” dedi.

Gülben Ergen 5 dakika süren duruşmadan gözyaşları içinde çıktı. Erhan Çelik ise sakindi. Ergen Instagram'daki Çelik soyadını da sildi. İlk eşi Mustafa Erdoğan'dan 3 oğlu olan Ergen, Erhan Çelik ile evlendiği gün “Soyadın artık soyadım: Çelik” diye yazmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >