Breaking Bad'in Heisenberg'i ekranlara geri döndü

Tüm zamanların en iyi dizilerinden olan Breaking Bad'in Heisenberg'i Walter White, Saturday Night Live adlı bir televizyon programında yayınlanan kısa bir video ile geri döndü.

Tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olan Breaking Bad'in Heisenberg'i Walter White, Saturday Night Live adlı bir televizyon programı ile birlikte sürpriz bir şekilde geri döndü.

SNL'de yayınlanan bu kısa videoda, Heisenberg yeni Amerikan başkanı Donald Trump'ın emriyle DEA'nın yani Amerika Uyuşturucu ile Mücadele Dairesinin başına geçiyor. Böylelikle videoya göre Heisenberg'in yeni macerası başlıyor.

Artık yasal bir kimliğe bürünen Heisenberg, Walter White ismiyle şu açıklamaları yapıyor; "Amerika'da yeniden pişirmenin zamanı geldi. Bu ülkeyi kırmızı, beyaz ve bol miktarla mavi ile doldurmayı istiyoruz!" dedi.

Breaking Bad'in yan dizisi olan Better Call Saul, asıl dizinin geçmişini konu alıyor. Önümüzdeki sene üçüncü sezonu başlayacak olan dizide, Breaking Bad'in en önemli Oyuncuları Gus Fringe gibi isimler geri dönerken geriye kalan tüm isimlerin zamanla bu dizide de olması bekleniyor.

Better Call Saul'daki zaman ilerlediği sürece, Walter White'ın da yeniden bu dizi ile ekranlara geri dönmesi bekleniyor.


Kaynak: shiftdelete.net




Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >