Entrikalarıyla seyirciye yok artık dedirtmeyi başarmış 8 dizi

Fazilet Hanım ve Kızları, yayınlandığı döneme 'entrikası en bol' dizi tanımlamasıyla damga vurmuştu

Bu listede yer alan yapımlar, yayınlandıkları dönemde, seyirciyi entrikalarımla elimde nasıl tutabilirim sorusuna yanıt aramaktaydılar.

Ah bu seyirci! Ne entrikalar izledi, akla hayale gelmez; 17 yaşında bir kızın yaşayamayacağı şeyden tutun da, sadece fakir olduğu için başına gelmedik bela kalmayan insanlar...

Seyirciyi "entrikalarımla elimde tutmaya çalışayım" derken, kendi dizilerinden soğutan güzide yapımlarımızı derliyoruz bu içeriğimiz içerisinde.

Okurken, 'gerçekten de öyleydi' diyeceğinize eminiz.

Beni Affet 

                                    
                                    
                                    Ankara'da yaşıyorsanız ve birini seviyorsanız başınıza gelecek olan akla hayale sığmayacak belalardan sorumlu sizsiniz. Ah be Bahar! Az mı çile çektin sen de? Sonunda dayanamadın bıraktın diziyi!
Beni Affet Ankara'da yaşıyorsanız ve birini seviyorsanız başınıza gelecek olan akla hayale sığmayacak belalardan sorumlu sizsiniz. Ah be Bahar! Az mı çile çektin sen de? Sonunda dayanamadın bıraktın diziyi!
Unutma Beni

                                    
                                    
                                    
                                    Siz bakmayın görselde güldüklerine; birbirlerine kavuşmak için az mı çile çekti İlkay ve Ali. Başkalarıyla bile evlendiler, ah yazık! Bir Ankara trajedisi daha deyip bitiriyoruz bu maddeyi de.
Unutma Beni Siz bakmayın görselde güldüklerine; birbirlerine kavuşmak için az mı çile çekti İlkay ve Ali. Başkalarıyla bile evlendiler, ah yazık! Bir Ankara trajedisi daha deyip bitiriyoruz bu maddeyi de.
Deniz Yıldızı

                                    
                                    
                                    
                                    Ankara'da bir gençlik dizisi olmasın mı? Olsun ama bol acılı, entrikalı olsun. Hatta öyle abartılsın ki sonunda oyuncuları pes edip diziyi bırakmaya başlasın. Öyleyse adresiniz: Deniz Yıldızı...
Deniz Yıldızı Ankara'da bir gençlik dizisi olmasın mı? Olsun ama bol acılı, entrikalı olsun. Hatta öyle abartılsın ki sonunda oyuncuları pes edip diziyi bırakmaya başlasın. Öyleyse adresiniz: Deniz Yıldızı...
Aşkın Bedeli

                                    
                                    
                                    Birini seviyorsan eğer, her türlü belaya katlan mottosu bu dizimizde de geçerliliğini korumaktadır. Ne olurdu şu günlük dizi senaristleri; öncü olarak Ferhunde Hanımlar senaristlerini alsaydı?
Aşkın Bedeli Birini seviyorsan eğer, her türlü belaya katlan mottosu bu dizimizde de geçerliliğini korumaktadır. Ne olurdu şu günlük dizi senaristleri; öncü olarak Ferhunde Hanımlar senaristlerini alsaydı?
Karagül

                                    Töre-Aşiret-Ağalık-Özcan Deniz dörtlüsünü yan yana getirin, şöyle iyice bir karıştırın. Oldu mu size entrikası, acısı bol bir Güneydoğu Anadolu dizisi. E! Buna bir isim bulmak gerek? Adı da Karagül olsun işte.
Karagül Töre-Aşiret-Ağalık-Özcan Deniz dörtlüsünü yan yana getirin, şöyle iyice bir karıştırın. Oldu mu size entrikası, acısı bol bir Güneydoğu Anadolu dizisi. E! Buna bir isim bulmak gerek? Adı da Karagül olsun işte.
Yaprak Dökümü

                                    
                                    
                                    Romanında bu kadar entrika yoktur eminiz. Ama ne yazık ki 5 sezon boyunca, klasik bir eser nasıl bu kadar karmaşık hale getirilir hep birlikte izledik.
Yaprak Dökümü Romanında bu kadar entrika yoktur eminiz. Ama ne yazık ki 5 sezon boyunca, klasik bir eser nasıl bu kadar karmaşık hale getirilir hep birlikte izledik.
Kırgın Çiçekler

                                    
                                    
                                    Bir lise talebesi nasıl olur da bu kadar belanın ve pisliğin içerisine karışabilir diye sormadan edemiyoruz. Her şey de bir entrika, her şey de bir sıkıntı. Cesaretleri ise takdire şayan!
Kırgın Çiçekler Bir lise talebesi nasıl olur da bu kadar belanın ve pisliğin içerisine karışabilir diye sormadan edemiyoruz. Her şey de bir entrika, her şey de bir sıkıntı. Cesaretleri ise takdire şayan!
Fazilet Hanım ve Kızları

                                    
                                    
                                    Diziyi izleyenlerin bile ay bir entrika var sorma dediği güzidelik de bir eser. İlk başta roman adı gibi gelse de, bir anne ve 2 kızının karmaşık hayatı demek durumu özetler zannediyoruz.
Fazilet Hanım ve Kızları Diziyi izleyenlerin bile ay bir entrika var sorma dediği güzidelik de bir eser. İlk başta roman adı gibi gelse de, bir anne ve 2 kızının karmaşık hayatı demek durumu özetler zannediyoruz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >