Bu bir mucize! Son halini görenler tanıyamıyor

Nur Yerlitaş
Nur Yerlitaş

Modacı Nur Yerlitaş'ın son halini görenler gözlerine inanamıyor!

Uzun süredir ortalarda gözükmeyen modacı Nur Yerlitaş bugün bir tanıtıma katıldı. Yerlitaş’ın zayıf hali görenleri şaşırttı.

Profesyonel yardım aldı!

                                    
                                    
                                    
                                    Ekim ayında verdiği bir röportajda mide ameliyatı geçirmediğini ve profesyonel yardım alarak diyet yaptığını söylemişti.
Profesyonel yardım aldı! Ekim ayında verdiği bir röportajda mide ameliyatı geçirmediğini ve profesyonel yardım alarak diyet yaptığını söylemişti.
Son hali şaşırttı!

                                    
                                    
                                    
                                    Diyet listesinde porsiyonlarının küçüldüğünü söyleyen Yerlitaş, bu yöntemi mide ameliyatı olmaktan daha sağlıklı bulduğunu da açıklamıştı.Evine gelen bir spor hocasıyla çalışmalarını sürdüren modacının son halini görenler gözlerine inanamadı.
Son hali şaşırttı! Diyet listesinde porsiyonlarının küçüldüğünü söyleyen Yerlitaş, bu yöntemi mide ameliyatı olmaktan daha sağlıklı bulduğunu da açıklamıştı.Evine gelen bir spor hocasıyla çalışmalarını sürdüren modacının son halini görenler gözlerine inanamadı.
Gıdı toplatma ameliyatı oldu!

                                    
                                    
                                    Geçtiğimiz yıl gıdı toplatma operasyonu geçiren Nur Yerlitaş'ın zayıfladığını görenler, modacının mide küçültme ameliyatı olduğu iddia etti. Ancak Yerlitaş, verdiği röportajda iddiaları kesin bir dille yalanladı.
Gıdı toplatma ameliyatı oldu! Geçtiğimiz yıl gıdı toplatma operasyonu geçiren Nur Yerlitaş'ın zayıfladığını görenler, modacının mide küçültme ameliyatı olduğu iddia etti. Ancak Yerlitaş, verdiği röportajda iddiaları kesin bir dille yalanladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >