Bu bir skandal! Muhabiri yaka paça dışarı attırdı

Muhabir
Muhabir

Ünlü sanatçı ego kurbanı oldu! Haber için gelen muhabiri yaka paça attırdı

İzmir düzenlenen bir fuara katılan Hande Yener, tartışmalı olduğu Seren Serengil'in sunduğu magazin programının muhabirini yaka paça dışarı attırdı.

Soruları yanıtladı!
Dün İzmir'deki bir fuara davetli olan Hande Yener, basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı.
Soruları yanıtladı! Dün İzmir'deki bir fuara davetli olan Hande Yener, basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı.
"​Yasaklı elemanlar benim olduğum yere girmezlerse sevinirim"​
Seren Serengil ile yaşadığı tartışmalı diyalog sonrası gündemden düşmeyen Hande Yener, Serengil'in sunuculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın muhabiri Selçuk İnci ile fuar alanında tartıştı. Yener, "Bakın bu arkadaş şuanda benim benim röportajımı sabote etti. Kimin adamı olduğunu biliyorum. Ben o kanalla çalışmıyorum. Çok fazla önemli bir mevzu değil bu arkadaşa yapılanlar. Yasaklı elemanlar benim olduğum yere girmezlerse sevinirim. İşimiz gücümüz devam ediyor arada böyle tipler de çıkıyor. Benimle uğraşanlar sadece sevenlerimi üzüyorlar. Arkadaşın yaptığı laubali hareketler de doğru değildi" açıklamasında bulundu.
"​Yasaklı elemanlar benim olduğum yere girmezlerse sevinirim"​ Seren Serengil ile yaşadığı tartışmalı diyalog sonrası gündemden düşmeyen Hande Yener, Serengil'in sunuculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın muhabiri Selçuk İnci ile fuar alanında tartıştı. Yener, "Bakın bu arkadaş şuanda benim benim röportajımı sabote etti. Kimin adamı olduğunu biliyorum. Ben o kanalla çalışmıyorum. Çok fazla önemli bir mevzu değil bu arkadaşa yapılanlar. Yasaklı elemanlar benim olduğum yere girmezlerse sevinirim. İşimiz gücümüz devam ediyor arada böyle tipler de çıkıyor. Benimle uğraşanlar sadece sevenlerimi üzüyorlar. Arkadaşın yaptığı laubali hareketler de doğru değildi" açıklamasında bulundu.
Yaka paça fuar alanından çıkarıldı!
Hande Yener'in konuşmasının ardından, korumaları muhabir ve kameramanı yaka paça fuar alanından çıkardı. Duymayan Kalmasın programının yorumcuları Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil yaşanan bu hadiseyi kınayarak eleştiride bulundu.
Yaka paça fuar alanından çıkarıldı! Hande Yener'in konuşmasının ardından, korumaları muhabir ve kameramanı yaka paça fuar alanından çıkardı. Duymayan Kalmasın programının yorumcuları Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil yaşanan bu hadiseyi kınayarak eleştiride bulundu.
"Muhabirimin tartaklanmasını kabul etmiyorum" 
Cengiz Semercioğlu, "Hande Yener’in iddiasına göre ekibimizin uçak biletlerini Demet Akalın aldırmış. Ben bir gazeteciyim benim muhabirimin Hande Yener’in talimatıyla tartaklanmasını kabul etmiyorum" açıklamasında bulundu.
"Muhabirimin tartaklanmasını kabul etmiyorum" Cengiz Semercioğlu, "Hande Yener’in iddiasına göre ekibimizin uçak biletlerini Demet Akalın aldırmış. Ben bir gazeteciyim benim muhabirimin Hande Yener’in talimatıyla tartaklanmasını kabul etmiyorum" açıklamasında bulundu.
"Benim için Hande Yener’in bir haber değeri yok"
Serengil ise yaşanan olay hakkında, "Benim için Hande Yener’in bir haber değeri yok. Star’ı ve bizim programı temsil eden bir muhabirin röportajı sabote ettiğinin düşünülmesi ve böyle bir iftiranın atılması bana yanlış geliyor önemli olan o çocuğun oradan yaka paça atılması" açıklamalarında bulundu.
"Benim için Hande Yener’in bir haber değeri yok" Serengil ise yaşanan olay hakkında, "Benim için Hande Yener’in bir haber değeri yok. Star’ı ve bizim programı temsil eden bir muhabirin röportajı sabote ettiğinin düşünülmesi ve böyle bir iftiranın atılması bana yanlış geliyor önemli olan o çocuğun oradan yaka paça atılması" açıklamalarında bulundu.
"Ben kimseye bilet almadım!"
Demet Akalın hakkında çıkan dedikodulara dayanamayıp canlı yayına bağlanarak "Ben ne kimseye bilet aldım ne başka bir şey, uçakta karşılaştım muhabir Selçuk ile biraz konuştuk sonra ben uyuya kaldım. Ben Hande Yener’in adını bile anmıyorum. Ben böyle bir çirkinliğin içinde yer almak istemiyorum onun bir hayal dünyası var adımı da artık anmasın. Ben onun için üzülüyorum herkes kendi işine gücüne baksın. Böyle bir iftira olabilir mi? Ben Hande'yi yok sayıyorum. Benim kimseyle derdim yok. Ben neden Şelçuk’a bilet alayım? niye durduk yere muhabir çağırayım? Ben hiç o toplara girmeyeceğim. Ben artık eski Demet Akalın değilim" açıklamasında bulundu.
"Ben kimseye bilet almadım!" Demet Akalın hakkında çıkan dedikodulara dayanamayıp canlı yayına bağlanarak "Ben ne kimseye bilet aldım ne başka bir şey, uçakta karşılaştım muhabir Selçuk ile biraz konuştuk sonra ben uyuya kaldım. Ben Hande Yener’in adını bile anmıyorum. Ben böyle bir çirkinliğin içinde yer almak istemiyorum onun bir hayal dünyası var adımı da artık anmasın. Ben onun için üzülüyorum herkes kendi işine gücüne baksın. Böyle bir iftira olabilir mi? Ben Hande'yi yok sayıyorum. Benim kimseyle derdim yok. Ben neden Şelçuk’a bilet alayım? niye durduk yere muhabir çağırayım? Ben hiç o toplara girmeyeceğim. Ben artık eski Demet Akalın değilim" açıklamasında bulundu.
İşte o paylaşım!
Akalın, hakkında çıkan iddialara sosyal medyadan yanıt verdi.
İşte o paylaşım! Akalın, hakkında çıkan iddialara sosyal medyadan yanıt verdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >