Menüsünde tarantulalı hamburger bulunan restoran görenleri şaşırtıyor

​Bu burger çok başka! Menüsünde tarantulalı hamburger bulunan burger

Bu restoranda bulunan hamburgerleri yemek cesaret istiyor.

Dünyada birbirinden farklı yemek kültürü hakim. Her milletin kendi özgü lezzetleri var. Bu yiyeceklerden biri de Amerika'da karşımıza çıktı. ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde bir restoran, müşterilerine içerisinde sığır köftesi, peynir, biber sosu ve fırınlanmış tarantula bulunan bir hamburger sunuyor.

Timsahlar ve iguanalar da menünün içerisinde yer alıyor

                                    
                                    Nisan ayını, egzotik mutfak ayı ilan eden restoranın menüsünde; tarantula dışında timsah, iguana, piton, kaplumbağa ve çeşitli böceklerden oluşan yemekler de bulunuyor. Bununla da yetinmeyen restoran, alışılmışın dışındaki burgerlerini yiyenlere tişört de hediye ediyor.
Timsahlar ve iguanalar da menünün içerisinde yer alıyor Nisan ayını, egzotik mutfak ayı ilan eden restoranın menüsünde; tarantula dışında timsah, iguana, piton, kaplumbağa ve çeşitli böceklerden oluşan yemekler de bulunuyor. Bununla da yetinmeyen restoran, alışılmışın dışındaki burgerlerini yiyenlere tişört de hediye ediyor.
Bir benzeri yakın zaman içinde Finlandiya'da olmuştu

                                    
                                    Finlandiya'nın önde gelen gıda şirketlerinden birinde, unlu mamuller bölümü başkanı Markus Hellstrom adlı kişi 70 kadar kurutulmuş cırcır böceğini içeren ekmeğin Cuma günü Finlandiya'nın büyük şehirlerindeki fırınlarda satılmaya başlanacağını açıklamıştı.
Finlandiya'da böceklerin gıda ürünü olarak satışına 1 Kasım 2017 tarihinden itibaren izin verilmişti.
Bir benzeri yakın zaman içinde Finlandiya'da olmuştu Finlandiya'nın önde gelen gıda şirketlerinden birinde, unlu mamuller bölümü başkanı Markus Hellstrom adlı kişi 70 kadar kurutulmuş cırcır böceğini içeren ekmeğin Cuma günü Finlandiya'nın büyük şehirlerindeki fırınlarda satılmaya başlanacağını açıklamıştı. Finlandiya'da böceklerin gıda ürünü olarak satışına 1 Kasım 2017 tarihinden itibaren izin verilmişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >