Bu fotoğraf tarihe geçer! İşte Eminönü'nden unutulmayacak kare

Eminönü
Eminönü

Sular altında kalan Eminönü'nden tarihe geçecek kare!

İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Eminönü sahili sular altında kaldı.

Tarihe geçti!
Onlarca vatandaşın adacığa dönüşen küçük bir toprak parçasına sığındığı görüntüler ise tarihe geçti.
Tarihe geçti! Onlarca vatandaşın adacığa dönüşen küçük bir toprak parçasına sığındığı görüntüler ise tarihe geçti.
Deniz karayla birleşti!
İstanbul'da beklenen sağanak yağış ve fırtına saat 17.00'den itibaren tüm şehri etkisi altına aldı. Özellikle Avrupa Yakası'nda Beşiktaş ve Eminönü'nde etkili olan yağış nedeniyle logar kapakları patladı; sel suları araçları sürükledi. Sel suları nedeniyle karayla deniz birleşti.
Deniz karayla birleşti! İstanbul'da beklenen sağanak yağış ve fırtına saat 17.00'den itibaren tüm şehri etkisi altına aldı. Özellikle Avrupa Yakası'nda Beşiktaş ve Eminönü'nde etkili olan yağış nedeniyle logar kapakları patladı; sel suları araçları sürükledi. Sel suları nedeniyle karayla deniz birleşti.
Objektiflere böyle yansıdı
Selden korunmak isteyen vatandaşlar yüksek yerlere çıktı. O sırada objektiflere tarihe yansıyacak nitelikte görüntüler yansıdı.
Objektiflere böyle yansıdı Selden korunmak isteyen vatandaşlar yüksek yerlere çıktı. O sırada objektiflere tarihe yansıyacak nitelikte görüntüler yansıdı.
Tramvay sular altında!
Kabataş - Bağcılar Tramvay yolu tamamen sular altında kaldı. Tramvaylar raylardaki su nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti. Bazı vagonlara da su doldu.
Tramvay sular altında! Kabataş - Bağcılar Tramvay yolu tamamen sular altında kaldı. Tramvaylar raylardaki su nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti. Bazı vagonlara da su doldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >