Bu fotoğrafı görenler ünlü ismi tanımakta zorluk çekiyor!

​Bu fotoğrafı görenler ünlü ismi tanımakta zorluk çekiyor!

İlkokul yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Son olarak Sevda'nın Bahçesi dizisinde rol alan ünlü oyuncu Begüm Kütük Yaşaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden 1988 yılında çekilmiş olan bir ilkokul fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafının altına, "#tbt❤️ 1988 falan olmalı🤗 Acar Begüm😝" yazan Yaşaroğlu, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

#tbt❤️ 1988 falan olmalı🤗 Acar Begüm😝

Begüm Kütük Yaşaroğlu (@begocan)'in paylaştığı bir gönderi ()

Begüm Kütük Yaşaroğlu hakkında

                                    27 Ağustos 1980 tarihinde İzmir Konak'da doğmuştur. Orta okul ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesinde okumuştur. Lise yıllarında voleybol oynamıştır. Fransa Lorraine bölgesinde bulunan Nancy Üniversitesi Kültürel Arabuluculuk ve İletişim Bölümünü kazanmıştır. 2001 yılında Best Model Of Turkeyyarışmasına katılmış ve yarışmada üçüncü seçilmiştir. Karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile evlidir.
Begüm Kütük Yaşaroğlu hakkında 27 Ağustos 1980 tarihinde İzmir Konak'da doğmuştur. Orta okul ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesinde okumuştur. Lise yıllarında voleybol oynamıştır. Fransa Lorraine bölgesinde bulunan Nancy Üniversitesi Kültürel Arabuluculuk ve İletişim Bölümünü kazanmıştır. 2001 yılında Best Model Of Turkeyyarışmasına katılmış ve yarışmada üçüncü seçilmiştir. Karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile evlidir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >