Bu fotoğrafların gizemi bir türlü çözülemiyor

Kim bu adam?
Kim bu adam?

Gizem dolu bu fotoğraflar tüylerinizi diken diken edecek.

Çekildiği günden bu yana kimsenin gizemini çözemediği 10 fotoğraf;

Bu kıyafetleri nereden bulmuş olabilir?

                                    Bu fotoğraf 1940'lı yıllarda Kanada'da çekilmiş. Kalabalık içindeki bir kişi giyim tarzıyla hemen dikkat çekiyor. O yıllarda insanlar bu şekilde giyinmiyordu hatta bu tarz kıyafet üreten fabrikalarda yoktu.
Bu kıyafetleri nereden bulmuş olabilir? Bu fotoğraf 1940'lı yıllarda Kanada'da çekilmiş. Kalabalık içindeki bir kişi giyim tarzıyla hemen dikkat çekiyor. O yıllarda insanlar bu şekilde giyinmiyordu hatta bu tarz kıyafet üreten fabrikalarda yoktu.
Sırra kadem basan kadın

                                    ABD Başkanı John F. Kennedy'nin suikasta uğradığı anlarda fotoğraftaki bu kadın olayları uzaktan izliyordu. Tesadüf eseri görüntülenen kadının bir Rus ajanı olduğu öne sürüldü. Yapılan tüm araştırmalara rağmen kadının izine hiçbir yerde rastlanmadı.
Sırra kadem basan kadın ABD Başkanı John F. Kennedy'nin suikasta uğradığı anlarda fotoğraftaki bu kadın olayları uzaktan izliyordu. Tesadüf eseri görüntülenen kadının bir Rus ajanı olduğu öne sürüldü. Yapılan tüm araştırmalara rağmen kadının izine hiçbir yerde rastlanmadı.
Hayalet mi o?

                                    Fotoğraf çekilirken yanlarında bir hayaletin belirdiğinin farkında olmayan mutlu bir aile.
Hayalet mi o? Fotoğraf çekilirken yanlarında bir hayaletin belirdiğinin farkında olmayan mutlu bir aile.
Mars'ta yaşam var mı?

                                    Bu fotoğraf 1967 yılında Viking 1 isimli uzay aracı tarafından Mars'ta çekildi. Söz konusu bu fotoğraflar halen gizemini koruyor.
Mars'ta yaşam var mı? Bu fotoğraf 1967 yılında Viking 1 isimli uzay aracı tarafından Mars'ta çekildi. Söz konusu bu fotoğraflar halen gizemini koruyor.
Tüyler ürpertici bir fotoğraf

                                    Bu fotoğraf Birinci Dünya Savaşı'nın son günlerinde çekildi. Alt sırada yer alanların arasında Freddy Jackson isimli askerin de yüzü görünüyor. Ancak işin ilginç tarafı bu fotoğraf çekilmeden yarım saat önce Jackson'un ölmüş olması.
Tüyler ürpertici bir fotoğraf Bu fotoğraf Birinci Dünya Savaşı'nın son günlerinde çekildi. Alt sırada yer alanların arasında Freddy Jackson isimli askerin de yüzü görünüyor. Ancak işin ilginç tarafı bu fotoğraf çekilmeden yarım saat önce Jackson'un ölmüş olması.
Gizemli ışıklar

                                    1997 yılında Arizona'da çekilen bu fotoğrafın sırrı bir türlü çözülemedi.
Gizemli ışıklar 1997 yılında Arizona'da çekilen bu fotoğrafın sırrı bir türlü çözülemedi.
Nasıl oluyor? 

                                    Mary Reeser isimli kadın bir kalorifer kazanı patlaması sonucunda yanarak öldü. Kadının bacağı dışında tüm vücudu kül oldu. Bilim insanları bacağın nasıl yanmadığını bir türlü açıklayamadı.
Nasıl oluyor? Mary Reeser isimli kadın bir kalorifer kazanı patlaması sonucunda yanarak öldü. Kadının bacağı dışında tüm vücudu kül oldu. Bilim insanları bacağın nasıl yanmadığını bir türlü açıklayamadı.
Bu adam kim?

                                    Bu adamın kim olduğuna dair hiç kimsenin bir fikri yok.
Bu adam kim? Bu adamın kim olduğuna dair hiç kimsenin bir fikri yok.
Kötü ruhlar ele geçirdi!

                                    Peggy Hodgson isimli kadın 11 yaşındaki çocuğunun kötü ruhlar tarafından ele geçirildiğini söylüyordu. Bu hikaye 2016 yapımı Conjuring 2 isimli filme konu oldu.
Kötü ruhlar ele geçirdi! Peggy Hodgson isimli kadın 11 yaşındaki çocuğunun kötü ruhlar tarafından ele geçirildiğini söylüyordu. Bu hikaye 2016 yapımı Conjuring 2 isimli filme konu oldu.
Deniz canavarı

                                    1964 yılında Avustralya'nın Hoot Adası'nda yaklaşık 30 metre uzunluğunda bir ahtapotun fotoğrafı çekildi. Ancak bu hayvanın gerçek olup olmadığı hiçbir zaman doğrulanamadı. 

 (Kaynak: webtekno.com)
Deniz canavarı 1964 yılında Avustralya'nın Hoot Adası'nda yaklaşık 30 metre uzunluğunda bir ahtapotun fotoğrafı çekildi. Ancak bu hayvanın gerçek olup olmadığı hiçbir zaman doğrulanamadı. (Kaynak: webtekno.com)
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >