Bu haberi okuduktan sonra doğruca nikah masasına oturacaksınız

Felç geçiren bekarların iyileşme süreçleri, evlilere oranla yüzde 70 daha zor geçiyor.

Bu araştırma “Bekarlık sultanlıktın” sözünün tarih olmasına neden olacak türden…
Önemli bir araştırma yapıldı
Amerika'nın Kuzey Carolina Eyaleti'nde bulunan Duke Üniversitesi'nde önemli bir araştırma yapıldı.
Önemli bir araştırma yapıldı Amerika'nın Kuzey Carolina Eyaleti'nde bulunan Duke Üniversitesi'nde önemli bir araştırma yapıldı.
İlginç gerçek
Felç geçirme olasılıklarının değerlendirildiği araştırmadan ilginç bir sonuç çıktı.
İlginç gerçek Felç geçirme olasılıklarının değerlendirildiği araştırmadan ilginç bir sonuç çıktı.
Evliler daha şanslı
Araştırma; evli bireylerin felç geçirdikten sonra iyileşme süreçlerinin daha hızlı olduğunu ortaya koydu.
Evliler daha şanslı Araştırma; evli bireylerin felç geçirdikten sonra iyileşme süreçlerinin daha hızlı olduğunu ortaya koydu.
Kimler daha avantajlı
Uzmanlar; boşandıktan sonra yeniden evlenmeyenlerin, hiç evlenmemişlere oranla daha sağlıklı olduklarını belirtti.
Kimler daha avantajlı Uzmanlar; boşandıktan sonra yeniden evlenmeyenlerin, hiç evlenmemişlere oranla daha sağlıklı olduklarını belirtti.
Medeni durum etkisi
Bekarların yüzde 70'inin felç geçirdikten sonra vefat ettiği ileri sürüldü. Evli olanların ise yüzde 20'sinin yaşamlarını yitirdiği  belirtildi.
Medeni durum etkisi Bekarların yüzde 70'inin felç geçirdikten sonra vefat ettiği ileri sürüldü. Evli olanların ise yüzde 20'sinin yaşamlarını yitirdiği belirtildi.
Uzun yıllardır araştırılıyordu
İngiltere Felçliler Derneği Başkanı Richard Francis “Uzun zamandır bilim insanları, ilişkilerin ve medeni durumun sağlık için önemli bir role sahip olup olmadığını öğrenmeye çalışıyordu. Son yapılan araştırmalar medeni durumun, tedavi süreciyle yakından ilişkili olduğunu gözler önüne serdi. Hastalık sürecindeki psikolojik destek, hastanın sağlığına kavuşması konusunda ciddi bir güce sahip" dedi. (Haber: dailymail.co.uk)
Uzun yıllardır araştırılıyordu İngiltere Felçliler Derneği Başkanı Richard Francis “Uzun zamandır bilim insanları, ilişkilerin ve medeni durumun sağlık için önemli bir role sahip olup olmadığını öğrenmeye çalışıyordu. Son yapılan araştırmalar medeni durumun, tedavi süreciyle yakından ilişkili olduğunu gözler önüne serdi. Hastalık sürecindeki psikolojik destek, hastanın sağlığına kavuşması konusunda ciddi bir güce sahip" dedi. (Haber: dailymail.co.uk)
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >