Bu hafta Brad Pitt'in filmiyle beraber 8 film vizyonda boy gösterecek

Bu hafta merakla beklenen "Müttefik" filminin yanı sıra Gupse Özay'ın senaryosunu yazıp oynadığı "Görümce" filmi de sinemaseverlerle buluşuyor.





Müttefik
Oscar ödüllü Robert Zemeckis'in yönettiği ve başrollerinde Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, August Diehl ile Jared Harris'in oynadığı "Müttefik" yarın izleyici ile buluşacak.

ABD yapımı dram ve gerilim türündeki film, İkinci Dünya Savaşı sırasında Kuzey Afrika'da düşman hattında savaşan Fransız direniş savaşçısı Marianne Beausejour ile karşılaşan istihbarat subayı Max Vatan'ın (Brad Pitt) hikayesini konu alıyor.
Müttefik Oscar ödüllü Robert Zemeckis'in yönettiği ve başrollerinde Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, August Diehl ile Jared Harris'in oynadığı "Müttefik" yarın izleyici ile buluşacak. ABD yapımı dram ve gerilim türündeki film, İkinci Dünya Savaşı sırasında Kuzey Afrika'da düşman hattında savaşan Fransız direniş savaşçısı Marianne Beausejour ile karşılaşan istihbarat subayı Max Vatan'ın (Brad Pitt) hikayesini konu alıyor.
Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları
Kate Beckinsale, Theo James, Lara Pulver, Tobias Menzies, Bradley James, James Faulkner ve Charles Dance'nin oynadığı filmin yönetmenliğini Anna Foerster üstlendi.
Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları Kate Beckinsale, Theo James, Lara Pulver, Tobias Menzies, Bradley James, James Faulkner ve Charles Dance'nin oynadığı filmin yönetmenliğini Anna Foerster üstlendi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >