Bu hafta vizyona girecek yerli ve yabancı filmler sinemaseverleri büyüleyecek

Bırakın Çocuk Oynasın
Bırakın Çocuk Oynasın

Bu hafta vizyona harika filmler giriyor! Hem yerli hem yabancı filmlerle bu hafta vizyona girecek filmler sinemaseverlere keyifli br hafta yaşatacak. Bu hafta vizyona girecek filmler arasında yer alan çocuk filmleri ile küçük sinemaseverleri mutlu edecek.

Bu hafta tüm sinemaseverlere uygun birçok film vizyona giriyor. Aksiyon sevenler için "Can Feda", çocuklar için "Fındık İşi", gerilim ve korku sevenler için "Karanlık Sır", dram ve polisiye sevenler için "Kızım ve Ben", komedi sevenler için "Karımı Gördünüz Mü?", "Eyvah Karım" ve "Eski Kocam(ız)", animasyon sevenler için "Louis ve Luca: Büyük Peynir Yarışı" ve belgesel sevenler için "Bırakın Çocuk Oynasın". Hepinize iyi seyirler.

"Bırakın Çocuk Oynasın" belgesel

                                    Bırakın Çocuk Oynasın’da, sinema teknolojisinin Osmanlı coğrafyasında yaygınlaşma süreci anlatılıyor. 1980’lerde gelişen sinema teknolojisi 20. yüzyılın sanat anlayışını önemli ölçüde etkiledi. Sinema teknolojisinin sanata etkileri ve gelişim sürecinin konu edildiği belgeselde birçok araştırmacının inceleme imkanı bulamadığı filmlerden görüntüler ve çeşitli görsel materyaller yer alıyor. Belgeselin yönetmen koltuğunda Hacı Mehmet Duranoğlu ve Atalay Taşdiken oturuyor.
"Bırakın Çocuk Oynasın" belgesel Bırakın Çocuk Oynasın’da, sinema teknolojisinin Osmanlı coğrafyasında yaygınlaşma süreci anlatılıyor. 1980’lerde gelişen sinema teknolojisi 20. yüzyılın sanat anlayışını önemli ölçüde etkiledi. Sinema teknolojisinin sanata etkileri ve gelişim sürecinin konu edildiği belgeselde birçok araştırmacının inceleme imkanı bulamadığı filmlerden görüntüler ve çeşitli görsel materyaller yer alıyor. Belgeselin yönetmen koltuğunda Hacı Mehmet Duranoğlu ve Atalay Taşdiken oturuyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >