Bu iddia konuşulur! Çukur hayranlarını şoke edecek bomba transfer

çukur

O ismin Çukur dizisiyle setlere geri dönmesi gündemde!

Ntv'nin haberine göre; başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Rıza Kocaoğlu, Ercan Kesal ve Perihan Savaş'ın rol aldığı Çukur dizisi için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Sürpriz bir isim kadroya dahil olabilir

                                    Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Rıza Kocaoğlu, Ercan Kesal ve Perihan Savaş'ın rol aldığı Çukur dizisi için yeni bir iddia ortaya atıldı.
Sürpriz bir isim kadroya dahil olabilir Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Rıza Kocaoğlu, Ercan Kesal ve Perihan Savaş'ın rol aldığı Çukur dizisi için yeni bir iddia ortaya atıldı.
Filmi vizyona girdi

                                    'Kaybedenler Kulübü Yolda' filminde rol alan ünlü oyuncu, İstanbul'a geldi. Rıza Kocaoğlu ve Ferhan Şensoy'un da olduğu arkadaş grubuyla buluşan ünlü oyuncunun, aynı dizide olan Rıza Kocaoğlu'ndan senaryo hakkında bilgi aldığı önü sürüldü.
Filmi vizyona girdi 'Kaybedenler Kulübü Yolda' filminde rol alan ünlü oyuncu, İstanbul'a geldi. Rıza Kocaoğlu ve Ferhan Şensoy'un da olduğu arkadaş grubuyla buluşan ünlü oyuncunun, aynı dizide olan Rıza Kocaoğlu'ndan senaryo hakkında bilgi aldığı önü sürüldü.
O isim Nejat İşler!

                                    Reyting rekorları kıran Çukur'a, ünlü oyuncu Nejat İşler'in dahil olacağı ve İşler'in senaryo hakkında bilgi aldığı iddia edildi. Konuyla ilgili ise herhangi bir açıklama yapılmadı.
O isim Nejat İşler! Reyting rekorları kıran Çukur'a, ünlü oyuncu Nejat İşler'in dahil olacağı ve İşler'in senaryo hakkında bilgi aldığı iddia edildi. Konuyla ilgili ise herhangi bir açıklama yapılmadı.
Son bölümde neler oldu?

                                    Paşa, İdris Koçovalı'ya ”Vartolu Sadettin, senin oğlunmuş!” diyerek gerçekleri açıkladı. Aynı bölümde Erkan Kolçak Köstendil'in canlandırdığı Vartolu karakteriyle ilgili merak edilen sorunun cevabı da belli oldu. Vartolu'nun yaşadığı, Yamaç'ın onu sakladığı ortaya çıktı.
Son bölümde neler oldu? Paşa, İdris Koçovalı'ya ”Vartolu Sadettin, senin oğlunmuş!” diyerek gerçekleri açıkladı. Aynı bölümde Erkan Kolçak Köstendil'in canlandırdığı Vartolu karakteriyle ilgili merak edilen sorunun cevabı da belli oldu. Vartolu'nun yaşadığı, Yamaç'ın onu sakladığı ortaya çıktı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >