Bu insanların kulaklarından çıkanlara inanamayacaksınız

Aman dikkat bu haberi okurken sizin de kulaklarınız ağrıyabilir. İnsanların bu şekilde nasıl yaşadığını sorgulayacağınız kesin…

Siz, siz olun kulağınızdaki küçücük bir ağrıyı dahi önemseyin. Bu ağrıları önemsemezseniz, sonrasında ciddi sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İşte kulağından böcek çıkan 10 kişinin yaşadığı acı deneyim;


(Kaynak:listverse.com)
Hendrik Helmer
Avustralya'nın Darwin Şehri'nde yaşayan Hendrik Helmer'in başına 2014 yılında son derece ilginç bir olay geldi. Şiddetli kulak ağrısıyla gecenin bir yarısında uyanan Helmer, kulağında bir böceğin yürüdüğünü hissetti. Ne yaptıysa kulağındaki böceği çıkartamadı. Helmer hatta elektrik süpürgesini kulağına tuttu ancak çabaları sonuç vermedi. Hastaneye kaldırılan Helmer vakit kaybedilmeden operasyona alındı. Helmer'in kulağından 2 santimetrelik bir hamamböceği çıkarıldı. Talihsiz adam, yaşadığı olayın ardından günlerce yürüyemedi.
Hendrik Helmer Avustralya'nın Darwin Şehri'nde yaşayan Hendrik Helmer'in başına 2014 yılında son derece ilginç bir olay geldi. Şiddetli kulak ağrısıyla gecenin bir yarısında uyanan Helmer, kulağında bir böceğin yürüdüğünü hissetti. Ne yaptıysa kulağındaki böceği çıkartamadı. Helmer hatta elektrik süpürgesini kulağına tuttu ancak çabaları sonuç vermedi. Hastaneye kaldırılan Helmer vakit kaybedilmeden operasyona alındı. Helmer'in kulağından 2 santimetrelik bir hamamböceği çıkarıldı. Talihsiz adam, yaşadığı olayın ardından günlerce yürüyemedi.
Radhika Mandloi
Hindistan'da yaşayan 4 yaşındaki Radhika Mandloi şiddetli kulak ağrısı ve kaşıntı nedeniyle geride bıraktığımız ekim ayında hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık iki saat süren operasyonda küçük kızın kulağından 80 tane sinek lavrası çıkarıldı.
Radhika Mandloi Hindistan'da yaşayan 4 yaşındaki Radhika Mandloi şiddetli kulak ağrısı ve kaşıntı nedeniyle geride bıraktığımız ekim ayında hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık iki saat süren operasyonda küçük kızın kulağından 80 tane sinek lavrası çıkarıldı.
Catherine McCann
Bir huzurevinde yaşayan Catherine McCann, 2012 yılında şiddetli ağrı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. O dönemde 92 yaşında olan McCann'ın kulağından 57 tane kurt ve çok sayıda lavra çıkarıldı. Yaşlı kadının eşi, huzurevine 120.000 dolarlık dava açtı. Huzurevi yönetimi ise hijyen kurallarına uyduklarını kadının dışarıda dolaşırken kulağına böcek girdiğine inandıklarını açıklamıştı.
Catherine McCann Bir huzurevinde yaşayan Catherine McCann, 2012 yılında şiddetli ağrı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. O dönemde 92 yaşında olan McCann'ın kulağından 57 tane kurt ve çok sayıda lavra çıkarıldı. Yaşlı kadının eşi, huzurevine 120.000 dolarlık dava açtı. Huzurevi yönetimi ise hijyen kurallarına uyduklarını kadının dışarıda dolaşırken kulağına böcek girdiğine inandıklarını açıklamıştı.
Rochelle Harris
2013 yılında Peru'ya tatil için giden Rochelle Harris, İngiltere'ye döndüğünde şiddetli baş ağrısı ve kulak akıntısı yaşamaya başladı. Genç kadına ilk kontrolde kulak iltihabı teşhisi konuldu. Ancak kadının ağrıları geçmeyince yapılan muayenede ilginç gerçek ortaya çıktı. Harris'in kulağına et yiyen kurtçukların girdiği tespit edildi. Kurtların beyine ulaşmaması ise en sevindirici olaydı. Harris'in kulağını temizlemek için başlatılan operasyon 2 günü aşkın bir süre devam etti.
Rochelle Harris 2013 yılında Peru'ya tatil için giden Rochelle Harris, İngiltere'ye döndüğünde şiddetli baş ağrısı ve kulak akıntısı yaşamaya başladı. Genç kadına ilk kontrolde kulak iltihabı teşhisi konuldu. Ancak kadının ağrıları geçmeyince yapılan muayenede ilginç gerçek ortaya çıktı. Harris'in kulağına et yiyen kurtçukların girdiği tespit edildi. Kurtların beyine ulaşmaması ise en sevindirici olaydı. Harris'in kulağını temizlemek için başlatılan operasyon 2 günü aşkın bir süre devam etti.
Kulağından meyve sineği çıktı
Tayvan'da yaşayan 48 yaşındaki bir kadının kulağından meyve sineği lavrası çıkarıldı. Kulak zarı ciddi şekilde hasar gören kadın, iki haftalık tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu.
Kulağından meyve sineği çıktı Tayvan'da yaşayan 48 yaşındaki bir kadının kulağından meyve sineği lavrası çıkarıldı. Kulak zarı ciddi şekilde hasar gören kadın, iki haftalık tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu.
Shreya Darji
Hindistan'dan 2016'nın şubat ayında ilginç bir haber geldi. 12 yaşındaki Shreya Darji kulak ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede, doktorlara büyük bir şok yaşattı. Doktorlar, küçük kızın kulağından yaklaşık bin adet karınca çıkarttı.
Shreya Darji Hindistan'dan 2016'nın şubat ayında ilginç bir haber geldi. 12 yaşındaki Shreya Darji kulak ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede, doktorlara büyük bir şok yaşattı. Doktorlar, küçük kızın kulağından yaklaşık bin adet karınca çıkarttı.
Michael Gorman
2014 yılında arkadaşının doğum günü kutlamasına giden Michael Gorman'ın kulağına kene girdi. Durumu fark eden arkadaşları Gorman'ın kulağından keneyi cımbızla çıkarmaya çalıştı. Bu çaba boşa çıkınca Gorman hastanenin yolunu tuttu.
Michael Gorman 2014 yılında arkadaşının doğum günü kutlamasına giden Michael Gorman'ın kulağına kene girdi. Durumu fark eden arkadaşları Gorman'ın kulağından keneyi cımbızla çıkarmaya çalıştı. Bu çaba boşa çıkınca Gorman hastanenin yolunu tuttu.
Grant Botti
2015 yılında 14 yaşındaki Grant Botti'nin kulağından 10 santimetrelik kırkayak çıkartıldı.
Grant Botti 2015 yılında 14 yaşındaki Grant Botti'nin kulağından 10 santimetrelik kırkayak çıkartıldı.
Beşer santimlik böcek
Olay yine Hindistan'da geçiyor. 2014 yılında kafasının içinde ses duyduğunu söyleyen bir adam hastanenin yolunu tuttu. Dayanılmaz ses ve ağrıdan kurtulmak isteyen adamın kulağından beşer santimlik böcekler çıkarıldı.
Beşer santimlik böcek Olay yine Hindistan'da geçiyor. 2014 yılında kafasının içinde ses duyduğunu söyleyen bir adam hastanenin yolunu tuttu. Dayanılmaz ses ve ağrıdan kurtulmak isteyen adamın kulağından beşer santimlik böcekler çıkarıldı.
Victoria Price
Bu yıl Victoria Price isimli Gali kadın korkunç bir ağrıyla hastaneye gitti. Yapılan zorlu operasyonla kadının kulağından kocaman bir örümcek çıkartıldı.
Victoria Price Bu yıl Victoria Price isimli Gali kadın korkunç bir ağrıyla hastaneye gitti. Yapılan zorlu operasyonla kadının kulağından kocaman bir örümcek çıkartıldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >