Bu kez Şahan da tartışmaya dahil oldu!

Taksi
Taksi

Uber sarı taksi tartışmasına ünlü komedyen Şahan Gökbakar da dahil oldu!

Uber sarı taksi tartışmasına ünlü komedyen Şahan Gökbakar da dahil oldu. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Uber -sarı taksi tartışmasında Uber'i desteklediğini açıkladı.

Uber'in yanında!
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, Uber - sarı taksi tartışmasında, Uber'in tarafında olduğu açıkça belirtti.
Uber'in yanında! Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, Uber - sarı taksi tartışmasında, Uber'in tarafında olduğu açıkça belirtti.
''Gittiğim yurt dışı seyahatlerde ben de keyifle kullanıyorum'' 
Sosyal medya hesabından UBER-sarı taksi tartışması hakkındaki düşüncelerini dile getiren ünlü komedyen Gökbakar, "Uber sürücülerine karşı yapılan barbarca yaklaşımı kınıyorum. Taksilerin bu zihniyeti ve sınır bilmez hareketleri zaten Uber'in neden tercih edildiğini açık kanıtı niteliğinde değil mi? Gittiğim yurt dışı seyahatlerde ben de keyifle kullanıyorum'' açıklamasında bulundu.
''Gittiğim yurt dışı seyahatlerde ben de keyifle kullanıyorum'' Sosyal medya hesabından UBER-sarı taksi tartışması hakkındaki düşüncelerini dile getiren ünlü komedyen Gökbakar, "Uber sürücülerine karşı yapılan barbarca yaklaşımı kınıyorum. Taksilerin bu zihniyeti ve sınır bilmez hareketleri zaten Uber'in neden tercih edildiğini açık kanıtı niteliğinde değil mi? Gittiğim yurt dışı seyahatlerde ben de keyifle kullanıyorum'' açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >