Bu sahne Türk dizi tarihine geçecek! Bir haftada 3,6 milyon izlendi

Çukur
Çukur

Ekranların sevilen dizisi Çukur'da Vartolu'nun "Mihriban" sahnesi rekora koştu! Bir haftada 3,6 milyon izlendi

Ekranların sevilen dizisi 'Çukur'da acımasız bir mafya lideri olan Vartolu'nun "Mihriban" sahnesi, Youtube'de bir haftada 3,6 milyon izlendi.

Peki Mihriban kim?

Bir haftada 3,6 milyon izlenme!
Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen yapımlarından Çukur'un sevilen karakterlerinden Vartolu'nun Mihriban sahnesi, Youtube'de bir haftada 3,6 milyon kişi tarafından izlendi.
Bir haftada 3,6 milyon izlenme! Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen yapımlarından Çukur'un sevilen karakterlerinden Vartolu'nun Mihriban sahnesi, Youtube'de bir haftada 3,6 milyon kişi tarafından izlendi.
Tek zaafı "Mihriban"
Çocukluğunun geçtiği Çukur'a intikam almak için geri dönen acımasız bir mafya lideri olan Vartolu'nun "Mihriban" türküsüne olan zaafı, herkesi ekranlara kilitledi.
Tek zaafı "Mihriban" Çocukluğunun geçtiği Çukur'a intikam almak için geri dönen acımasız bir mafya lideri olan Vartolu'nun "Mihriban" türküsüne olan zaafı, herkesi ekranlara kilitledi.
Mihriban kim? 
Annesi Mihriban'ın üvey babası tarafından gözlerinin önünde öldürülen Vartolu, türküyü duyunca gözyaşlarına hakim olamadı. Vartolu'nun duygu dolu o sahnesi, Yotube'de 1 haftada 3,6 milyon kişi tarafından izlendi.
Mihriban kim? Annesi Mihriban'ın üvey babası tarafından gözlerinin önünde öldürülen Vartolu, türküyü duyunca gözyaşlarına hakim olamadı. Vartolu'nun duygu dolu o sahnesi, Yotube'de 1 haftada 3,6 milyon kişi tarafından izlendi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >