Bu sefer tepkili! Gökhan Özoğuz'dan "Black Friday" çılgınlığına sert tepki!

Gökhan Özoğuz
Gökhan Özoğuz

"Bunlar hep kültür erozyonu!"

Alışveriş çılgınlığının zirve noktası Black Friday geçtiğimiz günlerde tüm dünyada yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Dünyaca ünlü markaların büyük indirim oranlarıyla sundukları ürünler hem internet hem de mağazalardan alışveriş yapanların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Tepkiler gecikmedi!
Bu durumu destekleyenler kadar eleştirenler de oldu! Bunlardan birisi de Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz oldu.
Tepkiler gecikmedi! Bu durumu destekleyenler kadar eleştirenler de oldu! Bunlardan birisi de Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz oldu.
"Bayram, gelenek, özel gün başka şey"
Son dönemin moda kutlama etkinliklerine göndermede bulunan Özoğuz; baby shower, black friday gibi etkinlikleri düzenleyenleri sosyal medya hesabından şu sözler ile eleştirdi: "Böyle thanks giving (şükran günü), baby shower (bebek hediye partisi) kutlayıp black friday yapan arkadaşlar. Bayram, gelenek, özel gün başka şey. Bunlar ufak ufak kültür erozyonu"
"Bayram, gelenek, özel gün başka şey" Son dönemin moda kutlama etkinliklerine göndermede bulunan Özoğuz; baby shower, black friday gibi etkinlikleri düzenleyenleri sosyal medya hesabından şu sözler ile eleştirdi: "Böyle thanks giving (şükran günü), baby shower (bebek hediye partisi) kutlayıp black friday yapan arkadaşlar. Bayram, gelenek, özel gün başka şey. Bunlar ufak ufak kültür erozyonu"
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >