Bu sorular her daim üzerinize bol gelen kıyafetlerden daha can sıkıcı

Zayıf olmak başa bela! Kilon, Türkiye ortalamasından biraz daha düşükse abuk sabuk sorulara maruz kalmak zorundasındır.

Zayıf da olsan şişman da olsan insanlar seni eleştirecek birçok şey bulabilir. Şişmansan 'az ye' diyenler, kilo verdiğinde 'can boğazdan gelir' der… Ne yaparsan yap, kimseye yaranamazsın. İşte zayıf insanların karşılaştıkları 9 saçma soru;
Hasta mısın?
Anlamsız bu soruya, “Hayır, hasta değilim. Zayıf olmak hoşuma gidiyor” yanıtını verirseniz size garip gözlerle bakabilirler.
Hasta mısın? Anlamsız bu soruya, “Hayır, hasta değilim. Zayıf olmak hoşuma gidiyor” yanıtını verirseniz size garip gözlerle bakabilirler.
Neden kilo almıyorsun?
Yediklerinize dikkat ediyor olmanız bazılarını sinir edebilir. <o:p></o:p>
Neden kilo almıyorsun? Yediklerinize dikkat ediyor olmanız bazılarını sinir edebilir. <o:p></o:p>
Yemek mi yemiyorsun?
Metabolizmanızın hızlı çalıştığını kabul etmezler.
Yemek mi yemiyorsun? Metabolizmanızın hızlı çalıştığını kabul etmezler.
Kansızlık var mı? 
Şayet zayıfsanız, insanlar sizin anemi olduğunuzu düşünebilir.
Kansızlık var mı? Şayet zayıfsanız, insanlar sizin anemi olduğunuzu düşünebilir.
Rüzgarlı havalarda uçuyor musun?
Zayıf olanların rüzgarlı havalarda uçabileceğine inanılır. Bazı anne-babalar, evlatlarına “Aman hava rüzgarlıysa cebine taş doldur” demeyi ihmal etmez.
Rüzgarlı havalarda uçuyor musun? Zayıf olanların rüzgarlı havalarda uçabileceğine inanılır. Bazı anne-babalar, evlatlarına “Aman hava rüzgarlıysa cebine taş doldur” demeyi ihmal etmez.
Kendi ölçülerine göre kıyafet bulabiliyor musun? 
Zayıf insanlar giydikleri birçok kıyafeti üzerlerinde gayet iyi taşırlar. Beğenilen bir kıyafet gerekirse tadilattan geçirilebilir.
Kendi ölçülerine göre kıyafet bulabiliyor musun? Zayıf insanlar giydikleri birçok kıyafeti üzerlerinde gayet iyi taşırlar. Beğenilen bir kıyafet gerekirse tadilattan geçirilebilir.
Toplu taşıma kullanırken seni ezmiyorlar mı? 
İstanbul gibi bir şehirde yaşıyorsanız ister zayıf olun ister kilolu hiç fark etmez, toplu taşımaya binerken ezilme ihtimaliniz zaten var.
Toplu taşıma kullanırken seni ezmiyorlar mı? İstanbul gibi bir şehirde yaşıyorsanız ister zayıf olun ister kilolu hiç fark etmez, toplu taşımaya binerken ezilme ihtimaliniz zaten var.
Sen bu zayıflıkla nasıl çocuk doğuracaksın?
Hamilelikten önce kilolu olanların daha sağlıklı bir gebelik geçirdiğine dair kanıt yok. Hamilelik sırasında da aşırı kilo almaktan kaçınmak en iyisi…
Sen bu zayıflıkla nasıl çocuk doğuracaksın? Hamilelikten önce kilolu olanların daha sağlıklı bir gebelik geçirdiğine dair kanıt yok. Hamilelik sırasında da aşırı kilo almaktan kaçınmak en iyisi…
Pekmez içmiyor musun?
Özellikle yaşlılar, gençlerin 7/24 pekmez yiyerek kilo almasını tavsiye eder.
Pekmez içmiyor musun? Özellikle yaşlılar, gençlerin 7/24 pekmez yiyerek kilo almasını tavsiye eder.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >