Bugün günlerden Fatih Terim! Sinyor Terim’den İtalyan esintileri

Fatih Terim
Fatih Terim

Türk futbolunda İtalyan modasının temsilcisi: Fatih Terim

Igor Tudor ile yollarını ayıran Galatasaray Fatih Terim ile görüşmelere başlayınca, Terim yine gündeme bomba gibi düştü.

Futbol ve antrenörlüğünün yanı sıra, adından her alanda bahsettirmeyi başaran Sinyor Terim, kıyafetleri ve tavırlarıyla da sosyal medyada sıkça konuşuluyor.

Bugün imzalayacak!
Spor Toto Süper Lig’de ve Avrupa’da arka arkaya alınan başarısız sonuçların ardından Igor Tudor ile yollarını ayıran Galatasaray, Fatih Terim ile görüşmelere başlandığını resmen açıkladı.
Galatasaray’da dördüncü dönemine giren Fatih Terim, bugün saat 16:00'da düzenlenecek basın toplantısında kameraların karşısına geçerek sarı kırmızılı kulüple resmi mukavele imzalayacak.
Bugün imzalayacak! Spor Toto Süper Lig’de ve Avrupa’da arka arkaya alınan başarısız sonuçların ardından Igor Tudor ile yollarını ayıran Galatasaray, Fatih Terim ile görüşmelere başlandığını resmen açıkladı. Galatasaray’da dördüncü dönemine giren Fatih Terim, bugün saat 16:00'da düzenlenecek basın toplantısında kameraların karşısına geçerek sarı kırmızılı kulüple resmi mukavele imzalayacak.
Coolum, coolsun, cooluz!
Galatasaray taraftarının kahraman olarak nitelendiriği İmparator'un, neredeyse her adımı sosyal medyada konuşuluyor. Terim'in ailesi, giydiği gömleği, pantolonu ve hatta duruşu bile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.
Coolum, coolsun, cooluz! Galatasaray taraftarının kahraman olarak nitelendiriği İmparator'un, neredeyse her adımı sosyal medyada konuşuluyor. Terim'in ailesi, giydiği gömleği, pantolonu ve hatta duruşu bile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.
"Babamı ben giydiriyorum"
İki kız çocuğu sahibi olan Fatih Terim'in modayla ilgilenen kızı Buse'yi tanımayanınız yoktur herhalde; kendisi uzun bir süre babasının kıyafetleriyle ve giyim tarzıyla yakından ilgilendiğini belirtti.
"Babamı ben giydiriyorum" İki kız çocuğu sahibi olan Fatih Terim'in modayla ilgilenen kızı Buse'yi tanımayanınız yoktur herhalde; kendisi uzun bir süre babasının kıyafetleriyle ve giyim tarzıyla yakından ilgilendiğini belirtti.
Skinny modasına o da uydu!
Türkiye A Milli Futbol Takımı EURO 2016 için Fransa'ya sehayat ederken takım direktörü Fatih Terim'in giydiği skinny pantolon uzun süre gündeme konu olmuştu.
Skinny modasına o da uydu! Türkiye A Milli Futbol Takımı EURO 2016 için Fransa'ya sehayat ederken takım direktörü Fatih Terim'in giydiği skinny pantolon uzun süre gündeme konu olmuştu.
Takım da modaya uydu!
Aynı seyahatte takımdan da skinny pantolon modasına uyacak bir kare yakalanmıştı.
Takım da modaya uydu! Aynı seyahatte takımdan da skinny pantolon modasına uyacak bir kare yakalanmıştı.
Sportif kişiliği imajına da yansıyor
İş hayatının dışında özel ve sosyal yaşantısında da tarzını korumaya devam eden Fatih Terim'im kıyafetleri konuşulmaya devam etti.
Sportif kişiliği imajına da yansıyor İş hayatının dışında özel ve sosyal yaşantısında da tarzını korumaya devam eden Fatih Terim'im kıyafetleri konuşulmaya devam etti.
3 kadın 1 adam!
Kız babaları onu daha iyi anlayacaktır ki; kendisi iki kızı ve eşiyle birlikte yaşarken giyim tarzını daha net oturtmuş olacak. İnkar edilemez ki, Terim'in giyim zevki takdire şayan.
3 kadın 1 adam! Kız babaları onu daha iyi anlayacaktır ki; kendisi iki kızı ve eşiyle birlikte yaşarken giyim tarzını daha net oturtmuş olacak. İnkar edilemez ki, Terim'in giyim zevki takdire şayan.
Aksesuarlardan korkmuyor!
Galatasaray'a geliş haberiyle taraftarı heyecanlandıran Terim, aksesuar kullanımında da oldukça cesur adımlar atıyor. Kullandığı şapka ve fularlar, modayla ilgilenenler tarafından özenle takip ediliyor.
Aksesuarlardan korkmuyor! Galatasaray'a geliş haberiyle taraftarı heyecanlandıran Terim, aksesuar kullanımında da oldukça cesur adımlar atıyor. Kullandığı şapka ve fularlar, modayla ilgilenenler tarafından özenle takip ediliyor.
Ciddi, çalışkan, şık...
Terim'in başarısı işine saygısından, çalışkanlığından ve bunun beraberinde gelen güçten kaynaklanıyor olmalı. Kendisine yeni döneminde başarılar diliyoruz.
Ciddi, çalışkan, şık... Terim'in başarısı işine saygısından, çalışkanlığından ve bunun beraberinde gelen güçten kaynaklanıyor olmalı. Kendisine yeni döneminde başarılar diliyoruz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >