Bülent Ersoy ve Lerzan Mutlu arasında yaşanan polemikte yeni gelişme: Ersoy'a adli para cezası geldi

Bülent Ersoy - Lerzan Mutlu
Bülent Ersoy - Lerzan Mutlu

Oya Aydoğan'ın hastanede yattığı dönemde Lerzan Mutlu'nun sinsi demesi üzerine çıldıran Bülent Ersoy'la Mutlu arasında gerilim artmış iş mahkemeye taşınmıştı. İlk karar çıktı: Bülent Ersoy adli para cezası ile cezalandırıldı.

Bülent Ersoy ve Lerzan Mutlu arasında süren polemik büyümüş, tehditler sonucun kavga mahkemeye taşınmıştı. Şarkıcı Lerzan Mutlu'ya yönelik "Ben adamın canlı yayınını basarım" sözü nedeniyle "Tehdit" suçundan yargılanan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, 900 lira adli para cezasına çarptırıldı. İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki 5'inci duruşmaya, sanık Bülent Ersoy ve şikayetçi Lerzan Mutlu katılmadı.

Bülent Ersoy - Oya Aydoğan - Lerzan Mutlu
Bülent Ersoy - Oya Aydoğan - Lerzan Mutlu
Oya Aydoğan - Lerzan Mutlu
Oya Aydoğan - Lerzan Mutlu

Neler olmuştu

Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu hakkında "Oya'nın kalbini kırmış. Ona sinsi demiş. Oya hiç sinsi bir insan değildir. Böyle dolaylı yoldan laf çakmalar hiç şık değil. hiç yakıştıramadım. Oya çok terbiyelidir. Ona cevap verebilirdi aslında ama vermemiş. Ben çok sinirlendim, çok kızgınım. Ben o kıza çok sinirliyim. O haddini çok aşıyor. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Oya o kadar içine atan bir kız ki, cevap veremez sana.Şu anda konuşulacak bir ortam değil. Hepimiz zaman içerisinde, beraber çalıştığımız insanlarla ters düşmüşüzdür. Bu olacak şeyler fakat bunu fevriliğe dökerek, çirkin kelimelerle bezeyerek sesini yükseltmek. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım." demişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >