Bülent Ersoy'dan kendisine Hepatit B diyen ünlü isme suç duyurusu

​Bülent Ersoy'dan kendisine Hepatit B diyen ünlü isme suç duyurusu
​Bülent Ersoy'dan kendisine Hepatit B diyen ünlü isme suç duyurusu

Sanatçının şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı, avukatı Anadolu Cumhuriyet Savcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu'na başvurdu.

Bülent Ersoy, ağır grip şikayetiyle hastaneye kaldırılmasının ardından “Diva aslında Hepatit B” şeklinde açıklama yapan şarkıcı Eylül Metin hakkında suç duyurusunda bulundu.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Ersoy'un avukatı tarafından Anadolu Cumhuriyet Savcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu’na verilen şikayet dilekçesinde şu ifadelere yer verildi, “Bülent Ersoy’un, şüphelinin iddialarının aksine Hepatit B hastası olmadığı açıktır. Basın yoluyla kişinin özel hayatının ihlali suçu oluşmuştur. Eylül Metin’in, eylemine uyan sevk maddeleri uyarınca cezalandırılması amacıyla hakkında kamu davası açılmasını talep ederiz.”

Sanatçının şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

Eylül Metin hakkında
30 Nisan 1974 tarihinde doğdu. İzmir eğlence hayatının İzmir’de en ünlü mekanlarda sahne alan Eylül Metin, ayrıca mekan sahibidir. İzmirli eğlence severlerin yakından tanıdığı sanatçı, 2003 yılında çıkardığı Hodri Meydan adlı albümle ismini geniş kitlelere duyurmuştur. Uzun bir süre sektöre ara verdikten sonra 2017 yazının başında çıkardığı maxi single çalışmasının çıkış şarkısı “Tay Tay” ile beğeni toplayan Eylül Metin, yıllar önce Banu’nun söylediği efsane bir şarkı olan Unutulur’un remix versiyonunu kliplendirdi.
Eylül Metin hakkında 30 Nisan 1974 tarihinde doğdu. İzmir eğlence hayatının İzmir’de en ünlü mekanlarda sahne alan Eylül Metin, ayrıca mekan sahibidir. İzmirli eğlence severlerin yakından tanıdığı sanatçı, 2003 yılında çıkardığı Hodri Meydan adlı albümle ismini geniş kitlelere duyurmuştur. Uzun bir süre sektöre ara verdikten sonra 2017 yazının başında çıkardığı maxi single çalışmasının çıkış şarkısı “Tay Tay” ile beğeni toplayan Eylül Metin, yıllar önce Banu’nun söylediği efsane bir şarkı olan Unutulur’un remix versiyonunu kliplendirdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >