Bülent Ersoy'un şampiyon yaptırmam dediği isim, birincilik ipini göğüsledi

​Bülent Ersoy'un şampiyon yaptırmam dediği isim, birincilik ipini göğüsledi
​Bülent Ersoy'un şampiyon yaptırmam dediği isim, birincilik ipini göğüsledi

Reytinglerdeki başarısızlığının ardından erken final yapan Popstar'da, yarışmanın birincisi Salih Zülüfoğlu oldu.

Jürisinde Deniz Seki, Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan ve Can Bonomo'nun yer aldığı Popstar 2018 programı, geçen akşam yayınlanan bölümüyle final yaptı.

10 haftadır devam eden fakat istediği başarıyı elde edemeyen programın birincisi, Bülent Ersoy'un birinci yaptırtmam dediği Salih Zülüfoğlu oldu.

Birinci yaptırmam demişti

Salih Zülüfoğlu
Salih Zülüfoğlu

Ersoy, yarışmanın geçmiş bölümlerinde 'Gençliğe Veda' isimli eseri seslendiren yarışmacının performansını beğenmediğini belirtmiş ve şöyle konuşmuştu, "Sahneye çıktığım eser olduğuna kadar ezberlemiş. Bunlar hep benim numaralarım. Benden yapıyor. Yapabilir. Ben de Müzeyyen Hanımı taklit etmeye çalışırdım. Ne haddime. Olabilir bu son derece doğal. Ama bu kadar dinleyip de o eseri böyle okuduğunuz vakit ve bunu siz yaparsanız o zaman olmaz. Şapkaları değişiriz" demişti.

Diva sözlerinde, "Öyle macun şarkılarda eyvallah. Tamam sesleri çok güzel basıyorsunuz. Sakın zannetmeyin ki bu işin finali belli. Ben oldum. Ben bu işi götüreceğim. Bayrak bende, sakın. Bu tavırla bayrak mayrak değil, asla alamazsınız. Ben sağ olduğum müddetçe, nefes aldığım müddetçe, bu tavırla siz birinci olamazsınız, yaptırmam" ifadelerini kullanmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >