Bülent Serttaş hızını alamayıp sahnede direğe tırmandı

Bülent Serttaş.
Bülent Serttaş.

Ünlü türkücü Bülent Serttaş, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bir konsere katıldı. Şarkıları, türkülerini söylediği sırada bir anda gaza gelen Serttaş, hızını alamayıp sahnede bulunan demire direğe tırmandı ve şarkılarını orada seslendirmeye devam etti.

Şanlıurfa'nın Birecikilçesinde hayranlarıyla buluşan türkücü Bülent Serttaş konuklarına hiç unutamayacakları bir konser deneyimi yaşattı. Türküleriyle, şarkılarıyla dinleyicileri yeterince heyecanlandıran Serttaş, şarkılarına devam ettiği esnada konser için kurulan platformun yaklaşık 7 metrelik direğine tırmandı ve türkülerini söylemeye orada devam etti.


''İn aşağı düşeceksin''

Etkinliğe katılan izleyiciler ilk başta sıradan bir konsere katıldıklarını düşünse de Bülent Serttaş şarkılarını coşkulu bir şekilde devam ederken bir anda sahnede yer alan 7 metrelik direğe tırmanmaya başladı. Seyircilerin bu sahne şovuna tepkisi 'in aşağı düşeceksin' oldu.

Serttaş, endişeli şekilde onu izleyen seyircilere şarkılarını tüm coşkusuyla söylemeye devam etti. Zaman zaman seyircilerle düet yapan Bülent Serttaş, izleyicilerden büyükalkış aldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >