Bunalıma giren Nur Yerlitaş, 32 kilo birden verdi

Nur Yerlitaş
Nur Yerlitaş

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, zor günleri kilo vererek atlattı. Ünlü modacı, tam 32 kilo birden verdi.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, bir dönem geçirdiği zor günleri atlatmaya başladı. Ünlü modacı geçirdiği günler hakkında, “Uzun süredir sıkı bir diyet uyguluyorum. Şeyda Coşkun’la çalıştım. 32 kilo verdim. Zor zamanlar geçirdim ve bunalıma girdim. Değişikliğin nedeni bu. Şimdi daha iyiyim” açıklamasını yaptı.

Nur Yerlitaş
Nur Yerlitaş

Yerlitaş, ünlü şarkıcı Hadise’nin annesi hakkında canlı yayında yaptığı açıklamalarla da gündemde. Ünlü modacı, anne Gülnihal Açıkgöz’ün intihar ettiği haberlerini canlı yayında doğrulamıştı. Hadise ise yaptığı paylaşımla Nur Yerlitaş’a sitemde bulunmuştu.

Nur Yerlitaş kimdir?

Nur Yerlitaş
Nur Yerlitaş

1960 yılında dünyaya gelen Nur Yerlitaş diğer tanınmış lakabı ile Nurella 2015 yılında Bur Tarz Benim yarışmasında jüri olarak ekranlarda yer almıştır. Anne tarafından arap kökenli Siirt’lidir baba tarafından ise aslen Giresun’ludur.

Moda kariyerine 80’li yılların başlarında İtalya’dan ve Fransa’dan getirdiği kıyafetleri satarak başladı. Sibel Can, Bülent Ersoy ve Seda Sayan gibi ünlü sanatçıların moda danışmanlığını yapıyor. Sahne için özel kostümler hazırlıyor. 2010’da Yemekteyiz programında bazı ünlülerle daha yarışmacı olarak yer aldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >