Bunun adı vahşet; civcivleri boyamak için acımasız bir yöntem kullanıyorlar

Renkli civciv almadan önce iyi düşünün!
Renkli civciv almadan önce iyi düşünün!

Daha çok para kazanabilmek için civcivlere böyle eziyet ediyorlar.

Rengârenk civcivler sevimli görünebilir ancak o minik canlıların çektiği acıyı bir bilseniz, bir daha renkli civciv satın almayacaksınız.
Çocukları neşelendiriyorlar
Renkli civcivler özellikle çocuklarını sevindirmek isteyen aileler tarafından daha çok tercih ediliyor.
Çocukları neşelendiriyorlar Renkli civcivler özellikle çocuklarını sevindirmek isteyen aileler tarafından daha çok tercih ediliyor.
Tarifsiz acı
Bu sevimli canlıların, rengârenk olmak için çektiği acı ise tarifsiz.
Tarifsiz acı Bu sevimli canlıların, rengârenk olmak için çektiği acı ise tarifsiz.
Hemen ölüyorlar
İlk zamanlar renkli civciv elde etmek için üreticiler yumurtaların içerisine gıda boyası enjekte ediyordu. Ancak yumurta içinde boyaya maruz kalan civcivler dünyaya 'merhaba' dedikten kısa bir süre sonra ölüyordu.
Hemen ölüyorlar İlk zamanlar renkli civciv elde etmek için üreticiler yumurtaların içerisine gıda boyası enjekte ediyordu. Ancak yumurta içinde boyaya maruz kalan civcivler dünyaya 'merhaba' dedikten kısa bir süre sonra ölüyordu.
Farklı bir yöntem
Civcivlerin daha uzun süre yaşayabilmesi için üreticiler bir başka acımasız yöntemi hayata geçirmeye başladı.
Farklı bir yöntem Civcivlerin daha uzun süre yaşayabilmesi için üreticiler bir başka acımasız yöntemi hayata geçirmeye başladı.
Leğenlere dolduruluyorlar
Yumurtadan yeni çıkan civcivler leğenlere dolduruluyor ve hepsinin üzerine renkli boyalar serpiştiriliyor.
Leğenlere dolduruluyorlar Yumurtadan yeni çıkan civcivler leğenlere dolduruluyor ve hepsinin üzerine renkli boyalar serpiştiriliyor.
Hamur gibi yoğuruyor
Hayvanların üzerine boya serpen kişi ardından başlıyor leğenin içindeki civcivleri karıştırmaya… Bu kişi civcivlerin acı çekmesini pek de umursamıyor. Hayvanlara renk vermeye çalışan kişiler adeta civcivleri hamur gibi yoğuruyor.
Hamur gibi yoğuruyor Hayvanların üzerine boya serpen kişi ardından başlıyor leğenin içindeki civcivleri karıştırmaya… Bu kişi civcivlerin acı çekmesini pek de umursamıyor. Hayvanlara renk vermeye çalışan kişiler adeta civcivleri hamur gibi yoğuruyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >