Burak Deniz'den Büşra Develi ile ayrıldıkları iddialarına yanıt!

Burak Deniz

Ünlü oyuncular Burak Deniz ve Büşra Develi'nin 3 yıllık ilişkilerini bitirdikleri iddia edilmişti.

Büşra Develi'nin, 3 yıldır birlikte olduğu Deniz ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırması ve takipten çıkması üzerine çiftin ayrıldıkları iddia edilmişti. Deniz'den bugün konuyla ilgili açıklama geldi.

Büşra Develi ve Burak Deniz
Büşra Develi ve Burak Deniz
Deniz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar çıkan haberlerin,kişilerin gerçekle alakası yoktur..daha önemli konulara kafa yoralım lütfen. Sevgiler" ifadesine yer verdi.
Burak Deniz hakkında
20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde Sanat Tarihi bölümünde tamamlayarak mezun oldu. İlk defa 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği Kolej Günlüğü dizisi ile ekranlarda yer almıştır. Bu dizide Onur karakterini canlandıran Burak Deniz; Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte bu dizide rol aldı. Birkaç farklı projede daha rol aldıktan sonra 2015 yılında oynadığı Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle şöhreti yakaladı.
Burak Deniz hakkında 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde Sanat Tarihi bölümünde tamamlayarak mezun oldu. İlk defa 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği Kolej Günlüğü dizisi ile ekranlarda yer almıştır. Bu dizide Onur karakterini canlandıran Burak Deniz; Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte bu dizide rol aldı. Birkaç farklı projede daha rol aldıktan sonra 2015 yılında oynadığı Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle şöhreti yakaladı.
Büşra Develi hakkında
25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit'de doğdu. İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşındı. Orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. İstanbul'a taşındı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünde okumaya başladı. Dizi çekimleri yüzünden okulunu dondurmak zorunda kaldı. Fi / Çi dizisindeki Bilge rolüyle ünlendi.
Büşra Develi hakkında 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit'de doğdu. İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşındı. Orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. İstanbul'a taşındı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünde okumaya başladı. Dizi çekimleri yüzünden okulunu dondurmak zorunda kaldı. Fi / Çi dizisindeki Bilge rolüyle ünlendi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >