Burak Özçivit ve Fahriye Evcen 'servet harcadı'

Fahriye Burak Özçivit çifti.
Fahriye Burak Özçivit çifti.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen Cumartesi günü doğum yaptı. İlk çocuklarını kucağına alan Evcen ve Burak Özçivit çifti, servet harcadı. Özçivit, doğumun gerçekleştiği Nişantaşı’ndaki özel bir hastanede eşinin yanı sıra aile üyeleri için 50 bin lira karşılığında tüm katı kapattırdı.

Geçtiğimiz yıl oyuncu Burak Özçivit'le gösterişli bir düğünle dünya evine giren Fahriye Evcen ilk çocuğunu kucağına aldı. 3 kilo doğan erkek bebeğe Karan ismi verildi. Özel bir hastanede doğum yapan Evcen için eşi tüm katı kapattı.

Kat kapattırdı

Burak Özçivit, oğullarını Nişantaşı'ndaki özel bir hastanede dünyaya getiren eşinin rahatı ve güvenliği için iddiaya göre tüm kattaki odaları kapattırdı. Fahriye Evcen ile minik Karan, hastanenin 15 bin 650 liralık odasında kalırken oyuncunun Almanya'dan gelen ailesi de hemen yanındaki odada konakladı.

Burak Özçivit'in ailesi de oğullarının tuttuğu aynı kattaki diğer odada kalıp torunlarının dünyaya gelişinin sevincini yaşadı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Çalıkuşu setinden.
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Çalıkuşu setinden.

Güvenlik önlemi

Gelen bilgilere göre Burak Özçivit'in cebinden ailesi ve eşinin 5 gündür kaldığı 4 oda için yaklaşık 50 bin lira çıktı. Özçivit ve Evcen Aileleri'nin kaldığı hastanedeki güzel oyuncuyla bebeğinin konakladığı katta kuş uçurtulmadı. Oğullarının görüntülenmemesi için yoğun çaba sarf eden Özçivit, hastanedeki güvenliği alarma geçirdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >