Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e dudak uçuklatan hediye

Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e dudak uçuklatan hediye

Burak Özçivit, rol aldığı reklam filminden kazandığı parayla eşine, duyanları şaşırtan bir hediye aldı.

Burak Özçivit, Clear markasının yüzü olarak kamera karşısına geçti. Rumen şarkıcı Inna ile birlikte rol alan Özçivit, reklam filminden 4 milyon lira kazandı.

Inna
Inna

Kazandığı para ile kendisine, 200 bin lira değerinde 1998 model üstü açık bir Mercedes alan ünlü oyuncu, eşi Fahriye Evcen’i de unutmadı.

Özçivit, eşi Fahriye Evcen'e ilk evlilik yıl dönümlerine binaen 500 bin lira değerinde Mercedes hediye etti.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit

Son 2 senedir Koton markasının yüzü olarak reklam filmlerinde rol alan Fahriye Evcen, uzun süredir herhangi bir projede yer almıyor.

Fahriye Evcen
Fahriye Evcen

Burak Özçivit kimdir?

Burak Özçivit
Burak Özçivit

24 Aralık 1984 tarihinde dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okudu. Aslen Gazianteplidir. 2003 yılında Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vadeden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. 2005 yılında Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World’e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve NetWork gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18 dizisinde genç komiser Murat’ı canlandırarak yaşamıştır. Oyuncu Fahriye Evcen ile evlidir. Clear markasının yüzüdür.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >
KAYNAK / POSTA