Burcu Esmersoy'un düğününe harcadığı para duyanları şaşırtıyor

​Burcu Esmersoy'un düğününe harcadığı para duyanları şaşırtıyor

Yanımda cüzdan taşımam söylemi ile eleştirilen Burcu Esmersoy'un düğününe harcadığı para sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ve iş adamı Berk Suyabatmaz, New York'taki Türk Konsolosluğu'nda dünyaevine girdi. Çiftin nikahına sadece aileleri katıldı.

Posta'dan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; balayı için Monte Carlo'ya giden çift evlilik masrafları için 100 bin TL harcadı. Çift nikahtan sonra Little Rascal Restaurant'ta 24 kişilik yemek verdi.

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz
Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz
Burcu Esmersoy hakkında

                                    2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da doğdu.Beşiktaş Lisesi'ni bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi'ne giren Esmersoy, bu okulda Turizm İşletmeciliği okudu ve bu bölümden mezun olmasının ardından New York Üniversitesi'nden Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi aldı. 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" seçildi. 1998 yılında Günel Zeynalova'nın Didem adlı klibinde rol aldı. Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı.
Burcu Esmersoy hakkında 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da doğdu.Beşiktaş Lisesi'ni bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi'ne giren Esmersoy, bu okulda Turizm İşletmeciliği okudu ve bu bölümden mezun olmasının ardından New York Üniversitesi'nden Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi aldı. 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" seçildi. 1998 yılında Günel Zeynalova'nın Didem adlı klibinde rol aldı. Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >