Burcu Gönder'in son hali görenleri şaşkına çevirdi

2015 yılında nikah masasına oturan oyuncu Bülent Emrah Parlak ve eşi Burcu Gönder, uzun bir aradan sonra bir davette ortaya çıktı. Güzel oyuncu Burcu Gönder'in son hali görenleri şaşkına çevirdi.

8 yıllık ilişkilerini bitirdikten sonra barışıp Kasım 2015'de nikah masasına oturan ile sekiz ay önce anne olan eşi uzun bir aradan sonra katıldıkları davette ortaya çıktı. Gönder'in aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.
Görenleri şaşkına çevirdi
Geçtiğimiz Mayıs ayında Usa adını verdikleri kız çocuklarını kucaklarına alan Bülent Emin Parlak ve Burcu Gönder, uzun bir aradan sonra bir davette ortaya çıktı.
Görenleri şaşkına çevirdi Geçtiğimiz Mayıs ayında Usa adını verdikleri kız çocuklarını kucaklarına alan Bülent Emin Parlak ve Burcu Gönder, uzun bir aradan sonra bir davette ortaya çıktı.
Yeni imajı dikkat çekti
8 ay önce bebeklerini kucaklarına alan ikiliden Burcu Gönder'in aldığı fazla kilolar ise görenleri şaşkına çevirdi. Ünlü oyuncu, yeni saçları ve imajıyla objektiflere poz verdi.
Yeni imajı dikkat çekti 8 ay önce bebeklerini kucaklarına alan ikiliden Burcu Gönder'in aldığı fazla kilolar ise görenleri şaşkına çevirdi. Ünlü oyuncu, yeni saçları ve imajıyla objektiflere poz verdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >