Bursa’da doğal gaz borusu patladı: 3 kişi yaralandı

Bursa’da alt yapı çalışmasında doğal gaz borusu patladı.
Bursa’da alt yapı çalışmasında doğal gaz borusu patladı.

Bursa’nın Konak Mahallesi Nisa Sokak’ta yer altı elektrik şebekesi çalışması sırasında yüklenici firmaya ait kepçenin doğal gaz boru hattını patlatması paniğe yol açtı. Patlamayla birlikte çıkan alevlerde 3 işçi yaralanırken, bölgede doğal gaz, su ve elektrik altyapısı da zarar gördü. Yetkililer, olası bir riskin önüne geçmek için çevrede enerji ve su akışını durdurdu.

Konak Mahallesi Nisa Sokak'ta yer altı elektrik şebekesinde çalışma yapan yüklenici firmaya ait kepçe, doğal gaz boru hattını patlattı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis, AFAD, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Patlamanın ardından çıkan alevler, firma çalışanları A.B., A.A. ve Ö.D.'yi yaraladı. Yaralılardan A.A. ve Ö.D. ayakta tedavi edildi. Vücudunda yanıklar oluşan A.B. ise ilk müdahalesinin ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Patlamanın ardından doğal gaz, su ve elektrik altyapısı zarar gördü.

Ekipler, tedbir amaçlı bölgede enerji ve su akışını kesti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >