Bursa'da faciadan dönüldü: Vinçteki kepçe metrelerce yüksekten çakıldı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde korku dolu anlar yaşandı. Vinç üzerinde taşınan iş makinesi büyük bir gürültüyle yere düştü. Olay sırasında kepçenin boş olması olası bir felaketin önüne geçti.
Bursa'nın Mudanya ilçesinde yürekleri ağza getiren bir kaza meydana geldi. Güzelyalı Burgaz Mahallesi Ferah Sokak üzerinde bir evde yürütülen çalışmalar sırasında, vinç üzerinde bulunan iş makinesi (kepçe) dengesini kaybederek aşağı düştü.

Sürücünün Olmaması Felaketi Önledi
Büyük bir gürültüyle yere çakılan iş makinesinde maddi hasar meydana gelirken, olayda şans eseri yaralanan olmadı. Düşme anında iş makinesinin içinde operatörün bulunmaması muhtemel bir faciayı engelledi.

İnceleme Başlatıldı
Çevredeki vatandaşlar arasında kısa süreli paniğe yol açan olayın ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler çevre güvenliğini alarak kaza yerinde incelemelerde bulundu. Yaşanan kaza sonrası inşaat çalışmaları durdurulurken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.


