Büşra Develi ve Burak Deniz cephesinden ayrılık haberlerine ilk açıklama geldi!

Büşra Develi ve Burak Deniz
Büşra Develi ve Burak Deniz

Büşra Develi ve Burak Deniz'in ağır bir şekilde kavga ederek ayrıldıkları iddia edilmişti.

Oyuncu çift Büşra Develi ve Burak Deniz'in, 3 yıldır var olan birlikteliklerini bitirdikleri, çiftin sokak ortasında şiddetli bir kavgaya tutuştukları iddia edilmişti. Develi'den çıkan tüm bu haberlere sert bir açıklama geldi.

Develi, ayrıldıklarını kabul ederek haklarında çıkan asılsız haberler ile ilgili yargı hakkını kullanacağını belirtti.

İşte o açıklama
İşte o açıklama
Büşra Develi hakkında
25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit'de doğdu. İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşındı. Orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. İstanbul'a taşındı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünde okumaya başladı. Dizi çekimleri yüzünden okulunu dondurmak zorunda kaldı. Fi / Çi dizisindeki Bilge rolüyle ünlendi.
Büşra Develi hakkında 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit'de doğdu. İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşındı. Orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. İstanbul'a taşındı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünde okumaya başladı. Dizi çekimleri yüzünden okulunu dondurmak zorunda kaldı. Fi / Çi dizisindeki Bilge rolüyle ünlendi.
Burak Deniz hakkında
20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde Sanat Tarihi bölümünde tamamlayarak mezun oldu. İlk defa 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği Kolej Günlüğü dizisi ile ekranlarda yer almıştır. Bu dizide Onur karakterini canlandıran Burak Deniz; Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte bu dizide rol aldı. Birkaç farklı projede daha rol aldıktan sonra 2015 yılında oynadığı Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle şöhreti yakaladı.
Burak Deniz hakkında 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde Sanat Tarihi bölümünde tamamlayarak mezun oldu. İlk defa 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği Kolej Günlüğü dizisi ile ekranlarda yer almıştır. Bu dizide Onur karakterini canlandıran Burak Deniz; Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte bu dizide rol aldı. Birkaç farklı projede daha rol aldıktan sonra 2015 yılında oynadığı Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle şöhreti yakaladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >