Büyük umutlarla başlayan dizinin fişi çekildi!

dizi
dizi

Büyük umutlarla yayınlanan dizi final yapmaya hazırlanıyor!

Star TV ekranlarında yayınlanan Türk Malı dizisi, reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayınca final yapma kararı aldı. Diziye son olarak Hamdi Alkan dahil olmuştu.

Final kararı alındı!

                                    Yeni sezona umutla başlayan ve oyuncu kadrosunda; Şafak Sezer, Hasibe Eren, Hamdi Alkan, Selen Görgüzel, Korkut Ayhan Taş, Seren Fosforoğlu, Anıl İlter gibi oyuncuların yer aldığı Türk Malı dizisi için final kararı alındı.
Final kararı alındı! Yeni sezona umutla başlayan ve oyuncu kadrosunda; Şafak Sezer, Hasibe Eren, Hamdi Alkan, Selen Görgüzel, Korkut Ayhan Taş, Seren Fosforoğlu, Anıl İlter gibi oyuncuların yer aldığı Türk Malı dizisi için final kararı alındı.
Yayından kaldırıldı

                                    Star TV yönetiminin, Türk Malı dizisini reytinglerini istenilen düzeyde bulmadığı için yayından kaldırdığı söyleniyor. Türk Malı 8. final bölümü ile bu akşamı Star'da yayınlanacak.
Yayından kaldırıldı Star TV yönetiminin, Türk Malı dizisini reytinglerini istenilen düzeyde bulmadığı için yayından kaldırdığı söyleniyor. Türk Malı 8. final bölümü ile bu akşamı Star'da yayınlanacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >