Çadır tatilinin verdiği huzura erişebileceğiniz 6 yer

İçinizdeki seyyahı ortaya çıkarmanın vakti geldi. Türkiye'nin farklı noktalarından birbirinden güzel içinde göl barındıran 6 yeri sizler için derledik.





Yedigöller Milli Parkı, Bursa
Yedigöller, doğa harikası niteliğinde bir ormanın arasında, içerisinde 6 tane birbirinden güzel göl bulunduran bir milli parktır. Birçok doğasever Yedigöller bölgesinin büyüsüne kapılıp her yıl burayı tekrar tekrar ziyaret etmektedir. Yaz mevsiminde sıcaklardan bunaldıysanız, orman havası iyi gelir diyorsanız Yedigöller bu bakımdan vazgeçilmez kamp alanlarından birisidir. Tabi bu durum sadece yaz mevsiminde değil, kış mevsiminde, sonbahar ve ilkbaharda da ayrı ayrı güzellikler tattırmaktadır. 4 mevsimin muhteşem manzarasına Yedigöller'de rastlamamanız mümkün değil. Kamp yapmak istiyorsanız bizden küçük bir tavsiye, yanınıza yağmurluk almayı unutmayın. Her mevsim yağmur yağmasıyla tanınır Yedigöller aynı zamanda.
Yedigöller Milli Parkı, Bursa Yedigöller, doğa harikası niteliğinde bir ormanın arasında, içerisinde 6 tane birbirinden güzel göl bulunduran bir milli parktır. Birçok doğasever Yedigöller bölgesinin büyüsüne kapılıp her yıl burayı tekrar tekrar ziyaret etmektedir. Yaz mevsiminde sıcaklardan bunaldıysanız, orman havası iyi gelir diyorsanız Yedigöller bu bakımdan vazgeçilmez kamp alanlarından birisidir. Tabi bu durum sadece yaz mevsiminde değil, kış mevsiminde, sonbahar ve ilkbaharda da ayrı ayrı güzellikler tattırmaktadır. 4 mevsimin muhteşem manzarasına Yedigöller'de rastlamamanız mümkün değil. Kamp yapmak istiyorsanız bizden küçük bir tavsiye, yanınıza yağmurluk almayı unutmayın. Her mevsim yağmur yağmasıyla tanınır Yedigöller aynı zamanda.
Kabak Koyu, Fethiye
Kabak Koyu, Muğla'nın Fethiye ilçesinin küçük bir köyüne bağlı olan bir koydur. İki taraflı dağın ortasında kalan küçücük bir koy olduğu için muhteşem bir manzaraya sahiptir. Tabi bir de adının çok duyulmuş olmaması hala oranın kirlenmemiş bir yapıya sahip olduğunun kanıtıdır. Mavinin her tonunu görebildiğiniz bir deniz, yeşilin nasıl maviye arkadaşlık ettiğinin göstergesidir Kabak Koyu. Tuvalet, duş, internet ve yemek seçeneklerinin olması nedeniyle kamp alanları daha çok tercih edilmektedir. Aynı zamanda kamp alanlarının ücretleri de oldukça uygundur.
Kabak Koyu, Fethiye Kabak Koyu, Muğla'nın Fethiye ilçesinin küçük bir köyüne bağlı olan bir koydur. İki taraflı dağın ortasında kalan küçücük bir koy olduğu için muhteşem bir manzaraya sahiptir. Tabi bir de adının çok duyulmuş olmaması hala oranın kirlenmemiş bir yapıya sahip olduğunun kanıtıdır. Mavinin her tonunu görebildiğiniz bir deniz, yeşilin nasıl maviye arkadaşlık ettiğinin göstergesidir Kabak Koyu. Tuvalet, duş, internet ve yemek seçeneklerinin olması nedeniyle kamp alanları daha çok tercih edilmektedir. Aynı zamanda kamp alanlarının ücretleri de oldukça uygundur.
Olympos, Antalya
Tarihi güzellikler ile doğa harikasının buluştuğu nadide yerlerden biri olan Olympos, Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı tatil köyüdür. İçerisinde barındırdığı antik kent, doğal güzellikler ile iç içe girdiği için ayrı bir hava katar. Antik kentin daracık yollarında yürürken yanınızdan buz gibi akan suyun ruhunuzu dinlendirdiği bir gerçektir. Antik kenti gezdikten sonra tüm yorgunluğunuzu çarşaf gibi masmavi denize girerek üzerinizden silkeleyebilirsiniz. Olmypos'a gelen bir kişi bir dahaki sene kesinlikle tekrar tercih eder. Ağaç evlerde kalmanın verdiği ayrı bir mutluluk bunun yanında çadırda kalmanın verdiği doğallık başka hiçbir yerde bulunmaz.
Olympos, Antalya Tarihi güzellikler ile doğa harikasının buluştuğu nadide yerlerden biri olan Olympos, Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı tatil köyüdür. İçerisinde barındırdığı antik kent, doğal güzellikler ile iç içe girdiği için ayrı bir hava katar. Antik kentin daracık yollarında yürürken yanınızdan buz gibi akan suyun ruhunuzu dinlendirdiği bir gerçektir. Antik kenti gezdikten sonra tüm yorgunluğunuzu çarşaf gibi masmavi denize girerek üzerinizden silkeleyebilirsiniz. Olmypos'a gelen bir kişi bir dahaki sene kesinlikle tekrar tercih eder. Ağaç evlerde kalmanın verdiği ayrı bir mutluluk bunun yanında çadırda kalmanın verdiği doğallık başka hiçbir yerde bulunmaz.
Kaş, Antalya
Gene bir Antalya'nın doğa harikası geliyor listemizde. Kaş, son zamanlarda birçok yerli ve yabancı turistin ilgisini çekmektedir. Özellikle yaz mevsiminde çok fazla kampçının da uğradığı ender güzellikteki yerlerden biridir Kaş. Akvaryum gibi renkli ve de temiz denizinde serinlemek, gece hayatını yaşamak veya kamp yapmak… Kaş bu bağlamda her seçeneğe uyan bir tatil bölgesidir. Kampçılar için birden fazla kamp alanı bulunmaktadır. Birçoğu da oldukça uygun fiyatlara güzel imkânlar sunmaktadır.
Kaş, Antalya Gene bir Antalya'nın doğa harikası geliyor listemizde. Kaş, son zamanlarda birçok yerli ve yabancı turistin ilgisini çekmektedir. Özellikle yaz mevsiminde çok fazla kampçının da uğradığı ender güzellikteki yerlerden biridir Kaş. Akvaryum gibi renkli ve de temiz denizinde serinlemek, gece hayatını yaşamak veya kamp yapmak… Kaş bu bağlamda her seçeneğe uyan bir tatil bölgesidir. Kampçılar için birden fazla kamp alanı bulunmaktadır. Birçoğu da oldukça uygun fiyatlara güzel imkânlar sunmaktadır.
Kaz Dağı Milli Parkı, Balıkesir
Balıkesir ile Edremit sınırlarının arasında yer alan milli parkımızda piknik yapmak, yürüyüş yapmak, kamp yapmak, otellerde konaklamak gibi imkanlar vardır. Her birinin ayrı bir tadı da olsa kamp yapmanın verdiği huzuru ve rahatlamayı başka hiçbir şey sağlayamaz. Yeşilin her tonunun bulunduğu Kaz Dağı Milli Parkı özellikle ilkbahar ve yaz mevsiminde birçok kampçının uğrak yeri haline gelmiştir. Bol oksijeni, tertemiz suları ve doğa harikası endemik bitki türleri ile kesinlikle gidilmesi ve hatta kamp yapılması gereken bir yerdir.
Kaz Dağı Milli Parkı, Balıkesir Balıkesir ile Edremit sınırlarının arasında yer alan milli parkımızda piknik yapmak, yürüyüş yapmak, kamp yapmak, otellerde konaklamak gibi imkanlar vardır. Her birinin ayrı bir tadı da olsa kamp yapmanın verdiği huzuru ve rahatlamayı başka hiçbir şey sağlayamaz. Yeşilin her tonunun bulunduğu Kaz Dağı Milli Parkı özellikle ilkbahar ve yaz mevsiminde birçok kampçının uğrak yeri haline gelmiştir. Bol oksijeni, tertemiz suları ve doğa harikası endemik bitki türleri ile kesinlikle gidilmesi ve hatta kamp yapılması gereken bir yerdir.
Ayder Yaylası, Rize
Yayla turizminin yıllardır vazgeçilmez bölgesi olarak tercih edilen Ayder Yaylası, yemyeşil bir doğanın, keskin birer bıçak gibi gözüken dik yamaçların ve tertemiz buz gibi akan derelerin ve çayların hepsini içinde barındıran güzellikte bir yayladır. Rize iline bağlı olan Ayder Yaylasına gelip de muhlama yemeden, Ayder balı yemeden ya da kamp yapmadan gitmeniz hayatınızda çok şey kaçırdığınız anlamındadır. Kamp alanlarındaki sevecen teyzelerin elinden çıkmış köy kahvaltısının kokusunu çadırınızda hissedip uyanmanın verdiği huzuru başka nerede alabilirsiniz diye sorarız.
Ayder Yaylası, Rize Yayla turizminin yıllardır vazgeçilmez bölgesi olarak tercih edilen Ayder Yaylası, yemyeşil bir doğanın, keskin birer bıçak gibi gözüken dik yamaçların ve tertemiz buz gibi akan derelerin ve çayların hepsini içinde barındıran güzellikte bir yayladır. Rize iline bağlı olan Ayder Yaylasına gelip de muhlama yemeden, Ayder balı yemeden ya da kamp yapmadan gitmeniz hayatınızda çok şey kaçırdığınız anlamındadır. Kamp alanlarındaki sevecen teyzelerin elinden çıkmış köy kahvaltısının kokusunu çadırınızda hissedip uyanmanın verdiği huzuru başka nerede alabilirsiniz diye sorarız.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >